Ecran, iTunes

Lista articolelor despre ecran si iTunes pe AflaCum.ro

Articole despre ecran si iTunes

Citeste cele mai noi articole despre ecran si iTunes publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ecran si iTunes, pe AflaCum.ro!

Toate aplicatiile de pe un iPhone se gasesc in ecranul Home (Acasa).

Acesta face fiecare aplicatie usor de accesat. Daca va aranjati icoanele, in functie de frecventa utilizarii acestora, le veti putea folosi mai usor.

Iata cum puteti schimba icoanele de pe ecranul Home al unui iPhone:

Toate aplicatiile dintr-un iPhone se afla pe ecranul de start al telefonului, ele fiind astfel mai usor de accesat.

Iata cum puteti muta icoanele de pe ecranul principal al unui iPhone: 

Aranjati de pe ecranul principal folosind iTunes de pe computer. Pentru a face acest lucru aveti nevoie de versiunea 9 iTunes sau de una mai recenta si trebuie sa va conectati telefonul la computer. Deschideti iTunes de pe computer, selectati iPhone din meniul lateral si dati click pe Applications (aplicatii). Astfel veti putea rearanja icoanele cum doriti.

Folderele sunt un mod eficient de a organiza informatiile pe un computer, dar si pe un smartphone sau tableta. Acest articol te va ajuta sa creezi foldere pe iPad-ul tau, pentru a reduce numarul de ecrane pe care trebuie sa le navighezi pentru a gasi aplicatia sau informatia dorita.

Apasa una dintre pictogramele aplicatiei pe care doresti s-o muti intr-un folder. Tine apasata pictograma aplicatiei. Aceasta va incepe sa se vibreze.

Inainte de aparitia modelului Samsung Galaxy S2 Android 4.0.4., poza de ecran putea fi facuta apasand concomitent butonul de reducere a volumului si cel de Oprire/Pornire/Blocare.

Insa o data cu noile imbunatatiri aduse acestui model de telefon, puteti acum sa faceti o poza de ecran apasand concomitent butonul Home (Acasa) si butonul Power (Pornire/Oprire).

Cum se face o poza de ecran a unui telefon Galaxy S2 daca aveti update-ul 4.0.4:

Pentru a curata petele ramase pe touchscreen, trebuie sa alegeti in primul rand o carpa cu microfibra, aceasta fiind ideala pentru acest tip de ecrane.

Unele aparate se achizitioneaza la pachet cu astfel de carpe sau puteti sa le folositi pe cele pentru ochelari.

Iata cum se curata un touchscreen: 

Aflati cum sa va transferati muzica de pe iPod pe computer, urmarind pasii de mai jos:

Creati un folder pe computer intitulat „iPod Music” sau optati pentru o denumire proprie. Acesta va va permite sa accesati usor fisierele cu muzica, la care doriti sa dati share.

Descarcati SharePod. Acest program este gratuit si are forma unui fisier .zip. Salvati fisierul. Nu optati pentru OPEN sau RUN, in timp ce descarcati programul!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Este obligatoriu sa cumparam muzica prin mijloace media legale. Una dintre posibilitati este Apple iTunes. Puteti folosi...
Daca ai un iPad si vrei sa-l folosesti ca spatiu de stocare pentru pozele tale sau pur...
Un ID Apple este obligatoriu daca vrei sa-ti downloadezi si sa-ti instalezi aplicatii pe iPhone sau daca...