Cum sa lucrezi pentru Facebook

Cum sa lucrezi pentru Facebook

Facebook este reteaua de socializare cu cel mai rasunator succes. A ajuns la aproape 2 miliarde de utilizatori! Dezvoltarea a fost si este atat de mare incat oamenii au inceput sa viseze ca pot lucra in cadrul companiei conduse de Mark Zuckerberg. Nu o spunem noi, ci evidenta: Facebook a iesit pe primul loc in topul celor mai dorite companii de catre angajati.

Ce trebuie sa faci pentru a putea lucra la Facebook.

1. Cercetare cat cuprinde:

- citeste orice articol gasesti legat de Facebook.

- toate datele te vor ajuta la intrunirile publice facute de liderii Facebook. In cadrul acestor intalniri, se anunta strategia si target-urile. Fiind informat, interviul va avea sanse mari de succes, deoarece vei fi capabil sa transmiti decizionalului de la Facebook lucruri ce intereseaza in interior.

2. Deschidere totala pentru invatare, idei noi, constructie. Cei de la facebook cauta mereu progresul, fara a schimba ceva brusc, radical. Daca esti o persoana care construieste si care vrea sa invete, trebuie sa arati asta, sa ai o atitudine corespunzatoare. Pentru Zuckerberg&co aceste calitati nu tin de anumite persoane sau functii. Asa ca ai sansa ta: fa un CV care sa scoata in evidenta momentele din cariera in care ai construit ceva nou si ti-ai imbunatatit abilitatile.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebook continua sa vina cu noutati pentru utilizatorii sai! Dupa ce mai marii site-ului de socializare au...
Facebook opereaza schimbari importante inca de la inceputul anului. Liderii celebrei retele de socializare au anuntat o...
Stai pe Facebook in mod cotidian? Iti place sa postezi diverse materiale si sa interactionezi cu prietenii...