Fluocinolon, medicamente

Lista articolelor despre fluocinolon si medicamente pe AflaCum.ro

Articole despre fluocinolon si medicamente

Citeste cele mai noi articole despre fluocinolon si medicamente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre fluocinolon si medicamente, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Synalar unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Synalar este indicat pentru tratarea unei largi game de afectiuni inflamatorii, pruriginoase si alergice ale pielii cuprinzand eczema, dermatitele, intertrigo, prurigo, lichen plan, psoriazis si lupus eritematos discoid. Crema este in mod particular adecvata aplicarii pe suprafete umede sau purulente si pentru zonele de flexie ale corpului. Unguentul este adecvat leziunilor uscate.

Forma de prezentare: Synalar crema si unguent se prezinta sub forma de crema miscibila cu apa, de culoare alba si respectiv sub forma de unguent gras, fiecare continand 0,025% w/w fluocinolon acetonid Ph Eur.

Citeste prospectul medicamentului  Fluocinolon acetonid, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Unguentul cu fluocinolon acetonid este recomandat cand se urmareste o actiune emolienta mai energica necesara in leziunile cutanate uscate, ca cele din dermatita atopica, in unele dermatoze ale mainilor.

Fluocinolonul acetonid este indicat in cheloite si cicatrice hipertrofice in care este util efectul atrofagin, dermatita atopica, neurodermatita, psoriazis (in special in stadiile cronice), dermatita exfoliativa, intertrigo, dermatita seboreica, prurit ano-genital, lichen simplex cronic, eczema numulara.

Citeste prospectul medicamentului  Fluocinolon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In pricipiu, indicatiile cremei si ale unguentului cu Fluocinolon sunt aceleasi, utilizarea unguentului recomandandu-se cu precadere cand se urmareste o actiune emolienta mai energica, necesara in leziunile cutanate, uscate, ca cele din dermatita atopica, in unele dermatoze ale mainilor, de asemenea, in zone geografice cu climat rece sau excesiv de uscat. Fluocinolon acetonid este indicat in: dermatita atopica; neurodermita; dermita de contact; dermatita seboreica; prurit ano-genital; lichen simplex cronic; eczema numulara; dermatita de staza; intertrigo; dermatita exfoliativa; psoriazis (in special cazurile cronice, stabilizate). Fluocinolon N este indicat in aceleasi dermatoze infectate (initial sau in cursul tratamentului cu Fluocinolon simplu) cu germeni sensibili la neomicina.

Actiune farmacoterapeutica: Fluocinolon acetonid este un glucocorticoid sintetic pentru uz topic, cu actiune antiinflamatoare, antipruritica, antialergica. Normalizeaza procesul de keratinizare. Fluocinolon N mai contine si un antibiotic eficace fata de germeni grampozitivi si gramnegativi, dintre cei mai frecvent intalniti in infectiile pielii.

In orice familie, exista, probabil, o trusa de prim ajutor. Unii pun mai mult pret pe ea, dotand-o cu tot ce trebuie, altii au minimum de medicamente, pentru raceala si mici accidente. Indiferent in ce categorie te afli, trebuie sa stii ca medicamentele se pastreaza dupa anumite reguli.

Iata o lista de greseli comune pe care oamenii le fac in privinta trusei de prim ajutor:

1. Incalci conditiile de depozitare. Toate pastilele isi pierd efectul, in conditii de umiditate crescuta. Nu le pastra, asadar, in baie, chiar daca ai acolo un dulap. Bucataria nu este, de asemenea, un loc propice pentru depozitarea medicamentelor. Fluctuatiile de temperatura si umiditatea constanta influenteaza negativ calitatea medicamentelor. Cel mai bine ar fi sa depozitezi medicamentele in dormitor sau in camera de zi(living).

Iei medicamente? Atunci e bine sa ai o alimentatie echilibrata, astfel incat pastilele sa produca efectul scontat, iar efectele secundare sa fie cat mai mici. Spre exemplu, trebuie sa stii ca un anumit fruct nu se consuma in timpul medicatiei, deoarece taie sau creste efectul medicamentelor si iti poate pune sanatatea in pericol.

De ce sa nu mananci grapefruit in perioada in care iei medicamente. Acest citric opreste actiunea anumitor medicamente si le impiedica sa se descompuna in ficat si intestine. Potrivit cercetatorilor, sunt medicamente care interactioneaza cu acest fruct.

 

Citeste si: Cum sa-ti protejezi MEMORIA. 10 medicamente de EVITAT

 

Medicamentele pe care le iei iti fac mai mult bine sau mai mult rau? E genul de intrebare la care n-o sa gasesti niciodata un raspuns complet. Da, tratamentele nu sunt ideale, insa reprezinta singura cale stiintifica in lupta contra bolilor. Din pacate, de cele mai multe ori, medicamentele au efecte secundare care pot afecta sanatatea.

Nu stim daca responsabilii din industria medicamentelor ar putea crea sau vor sa creeze pilule fara efecte secundare. Sunt multe scenarii pe baza acestui subiect, iar tema articolului nostru e alta. Ce stim cu exactitate este ca unele dintre medicamente provoaca efecte grave, precum caderea parului, pierderea poftei de mancare sau insomnie.

Astazi, iti prezentam o lista de 10 medicamente care pot avea repercusiuni grave asupra memoriei. Topul este intocmit pe baza unor expereinte traite de persoane care au folosit respectivele medicamente si nu reprezinta un adevar stiintific. Pentru orice problema legata de medicamentele tale, contacteaza imediat medicul!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sportivilor li se intampla in mod frecvent sa-si rupa degetele, insa acest lucru se poate intampla oricui,...
De multe ori parintii au de-a face cu incapatanarea copiilor, atunci cand trebuie sa le administreze medicamente,...
Daca ai obiceiul sa te tratezi cu medicamente solubile este momentul sa stii cum iti pot afecta...
Piscaturilde de purici pot fi foarte deranjante, deoarece cauzeaza mancarimi si o senzatie de disconfort. Exista, insa,...
Coastele rupte sau fracturate sunt rezultatul unei traume in zona pieptului, cum ar fi o lovitura, o...
Citeste prospectul medicamentului Vaccin piocianic (pseudomonas aeruginosa) polivalent si afla pentru ce este indicat si cum se...