Fonturi, microsoft word

Lista articolelor despre fonturi si microsoft word pe AflaCum.ro

Articole despre fonturi si microsoft word

Citeste cele mai noi articole despre fonturi si microsoft word publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre fonturi si microsoft word, pe AflaCum.ro!

Exista doua tipuri de fonturi ce pot fi adaugate in Microsoft Word.

Primul poarta denumirea de TrueType si reprezinta cel mai comun tip de font, fiind usor de recunoscut de alte programe. Celalalalt tip, numit Monotype este mai mult mai complicat, deoarece necesita un design special pentru a fi creat si de aceea multe programe il recunosc mai greu.

Nu este greu sa adaugati fonturi noi in Microsoft Word. Puteti accesa site-ul Ultimate Font Download, in acest sens, care dispune de 6000 de fonturi. Exista, insa, sute de site-uri pe Internet de unde puteti descarca fonturi gratuit sau contra cost.

Aplicatiile implicite de pe iPhone, cum ar fi Calendar, Notes si Mail, precum si aplicatiile compatibile cu setarile de accesibilitate ale Apple, pot folosi fonturi mai mari, daca este nevoie.

Iata cum poate fi schimbata marimea fontului pe iPhone:

Metoda 1: Folosind iOS 8

Formatul portabil de documente (Portable Document File-PDF) este folosit pentru ilustrarea documenteleor 2D, pe care poate sa le prezinte, fara ajutorul vreunui software, hardware sau sistem de operare, fiind, de fapt, un document compact, ce contine o cantitate mare de informatii (text, fonturi, desene, imagini sau grafica vector).

In 1993, Adobe Systems a creat formatul de fisiere PDF, pentru schimb de documente. Acest format are o stuctura curpinsa din obiecte precum:

- Names,

Comanda  Spelling and Grammar este un instrument care se gaseste in aplicatia Microsoft Word  si care ajuta la tehnoredactarea corecta din punct de vedere ortografic si gramatical a oricarui text.

O astfel de aplicatie este valoroasa pentru toti cei ce lucreaza in domeniul redactarii de texte, pentru studenti, pentru profesori, scriitori etc.

- Mai intai, trebuie sa te asiguri ca ai pachetul Microsoft Word instalat in calculator.

Poate ai observat ca in materie de fonturi, word-ul sau wordpad-ul nu dispun de o varietate foarte mare. De aceea, daca te-ai saturat de fonturile tipice oferite de editoarele de texte si vrei sa adaugi altele mai originale, mai placute sau mai interesante, afla ca poti face acest lucru foarte usor in Windows (XP, Vista, 7 sau 8).

Cauta si alege fonturile care iti plac si pe care ti le doresti. Noi recomandam www.dafont.com sau www.1001freefonts.com. Sunt gratuite, ai de unde alege si sunt doar la un click departe!

Fa un folder nou, denumit "Fonturi" pe desktop.

In cazul in care esti un iubitor al caligrafiei si al numeroaselor tipuri de fonturi ce se gasesc pe internet, dar nu stii cum poti faci ca aceste fonturi sa se gaseasca in calculatorul si editoarele tale de texte, citeste pasii urmatori si afla cum.

Cauta si alege fonturile care iti plac si pe care ti le doresti. Noi recomandam www.dafont.com sau www.1001freefonts.com. Sunt gratuite, ai de unde alege si sunt doar la un click departe!

Fa un folder nou, denumit "Fonturi" pe desktop.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.