Hacker, telefon

Lista articolelor despre hacker si telefon pe AflaCum.ro

Articole despre hacker si telefon

Citeste cele mai noi articole despre hacker si telefon publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hacker si telefon, pe AflaCum.ro!

Hackerii pot accesa cu usurinta cam orice dispozitiv tehnologic conectat. Asadar, nici telefonul tau mobil nu este ferit de acest gen de abuz virtual. Tentatia hackerilor este, evident, mai mare daca informatiile stocate in telefonul tau mobil au un nivel mai mare de importanta.

Din fericire, exista posibilitatea de a bloca incercarile rauvoitorilor de a accesa de la distanta telefonul mobil. Trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

1. Instaleaza o aplicatie pentru securitatea telefonului. Bitdefender, Avira sau Kaspersky sunt printre cele mai cunoscute in domeniu, iar feedback-ul in cazul acestora este unul pozitiv. Pe langa securitatea impotriva hackerilor, aceste gen de aplicatie are si un modul integrat de blocare si gasire a telefonului prin GPS in caz de furt sau pierdere.

Rolul pe care il joaca telefoanele inteligente in viata omului modern este unul foarte important, avand in vedere ca o persoana petrece in medie peste patru ore pe zi pe dispozitivul sau. Nu este, asadar, o surpriza ca telefonul are o influenta imensa asupra multor aspecte ale vietii tale. Din pacate, relatia ta nu face exceptie.

7 obiceiuri de utilizare a telefonului ce dauneaza oricarei relatii:

1. Zambesti cu ochii in telefon, dar nu-i spui partenerului/ei de ce o faci. Acest comportament ii face pe omul de langa tine sa se simta stanjenit si nefericit. Esti practic prezent/a fizic, dar departe emotional. In plus, partenerul/a poate incepe sa se simta nesigur/a si gelos/oasa, daca zambesti frecvent in timp ce stai cu ochii-n telefon. Cu toate acestea, situatia se poate schimba cu usurinta daca impartasesti jumatatii tale motivul pentru care razi. E demonstrat stiintific ca membrii cuplurilore care rad impreuna, raman impreuna mai mult timp.

Exista diferite moduri de a prelungi durata de viata a bateriei iPhone, Android sau a telefonului non-smartphone . Despre toatea acestea, in materialul de mai jos.

Telefoane. Cum sa prelungesti durata de viata a bateriei:

1. Opreste telefonul. Fa asta doar daca va dura cateva ore, deoarece procesul de oprire sau pornire a telefonului utilizeaza multa putere. Daca nu intentionezi sa raspunzi la telefon in timp ce dormi sau dupa programul de lucru, foarte simplu: opreste telefonul!

Era noilor tehnologii are un impact pozitiv asupra vietii, dar aduce si diverse probleme. Escrocii si hackerii sunt la tot pasul si incearca prin diverse metode sa fure date personale si banii din conturile naivilor. De multe ori se intampla fara ca victima sa constientizeze.

Din fericire, exista semne care sa te avertizeze ca esti in lupa unui escroc. Iata care sunt acestea:

1. Bateria telefonului se consuma rapid. Daca nu ai provocat defectiunea telefonului(telefon scapat in apa, supraincalzire etc), iar dispozitivul nu e nici uzat din cauza vechimii, bateria ar trebui sa tina dupa standardele impuse de producator(le gasesti in cartea de instructiuni a telefonului mobil). Daca, peste noapte, bateria se consuma rapid, este posibil sa fi devenit tinta unui atac de tip hacker. Mai exact, un software rau intentionat si invizibil a fost instalat de catre hackerul respectiv in fundal. Astfel, bateria se consuma mult ma repede decat in mod obisnuit. Consecintele pot fi: o pierdere de date, utilizarea gresita a informatiilor personale si pierderi financiare.

Conectarea la Wi-Fi de pe telefon nu e deloc dificila. Asta daca esti putin familiarizat/a cu tehnologia. Daca te afli la inceput in domeniu, s-ar putea sa te incurci. Celor din a doua categoria ne-am gandit sa le dam o mana de ajutor! Iata cum poti conecta telefonul la o retea Wi-Fi.

Cum sa conectezi un iOS la wifi:

- intra in Setari(Settings). Pictograma se regaseste, de obicei, pe ecranul de pornire;

Repornirea telefonului este o miscare necesara pentru a mentine viteza telefonului. Probabil, ai auzit destui specialisti in domeniu ce recomanda repornirea dispozitivului o data pe saptamana. Se pare, insa, ca nu e suficient. De asemenea, daca memoria telefonului este redusa , trebuie sa alegi cu grija aplicatiile pe care sa le actualizezi. Altfel, vei micsora viteza telefonului. Nu-ti face griji! Exista mici trucuri care te vor ajuta sa iti mentii mobilul in parametri optimi.

Cum sa maresti viteza telefonului:

1. Reporneste telefonul de 3 ori pe saptamana. RAM-u(memoria cu acces aleator) din telefon devine mai detaliata pe masura ce utilizezi/descarci aplicatii noi. Singura solutie pentru a elibera spatiu, astfel incat telefonul sa functioneze mai repede, este sa il repornesti de 3 ori pe saptamana. In acest fel, toata memoria RAM este eliminata, iar telefonul se va misca asa cum trebuie. Daca esti uituc/a, poti crea oprirea automata din Setari.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te bucuri de noul tau telefon? E normal. Are designul dorit de tine, un ecran generos, se...
Unde exista internet, exista si posibilitatea ca telefonul tau sa fie piratat de catre hackeri. Nu s-a...
Omul modern isi atinge telefonul, in medie, de 2617 ori pe zi! Astfel, poti nega sau admite...
Smartphone-urile ne simplifica mult viata. Singurul lor mare dezavantaj? Durata bateriei. Doar astazi circa 5,13 miliarde de...
O femeie petrece, in medie, 600 minute/zi folosind telefonul mobil , comparativ cu 459 minute cat se...
Telefonul este cea mai frecventa tinta pentru infractorii cibernetici. Aplicatiile din telefon pot fi , spre exemplu,...