Hacker telefon

Lista articolelor despre hacker telefon pe AflaCum.ro

Articole despre hacker telefon

Citeste cele mai noi articole despre hacker telefon publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hacker telefon, pe AflaCum.ro!

Era noilor tehnologii are un impact pozitiv asupra vietii, dar aduce si diverse probleme. Escrocii si hackerii sunt la tot pasul si incearca prin diverse metode sa fure date personale si banii din conturile naivilor. De multe ori se intampla fara ca victima sa constientizeze.

Din fericire, exista semne care sa te avertizeze ca esti in lupa unui escroc. Iata care sunt acestea:

1. Bateria telefonului se consuma rapid. Daca nu ai provocat defectiunea telefonului(telefon scapat in apa, supraincalzire etc), iar dispozitivul nu e nici uzat din cauza vechimii, bateria ar trebui sa tina dupa standardele impuse de producator(le gasesti in cartea de instructiuni a telefonului mobil). Daca, peste noapte, bateria se consuma rapid, este posibil sa fi devenit tinta unui atac de tip hacker. Mai exact, un software rau intentionat si invizibil a fost instalat de catre hackerul respectiv in fundal. Astfel, bateria se consuma mult ma repede decat in mod obisnuit. Consecintele pot fi: o pierdere de date, utilizarea gresita a informatiilor personale si pierderi financiare.

Hackerii pot accesa cu usurinta cam orice dispozitiv tehnologic conectat. Asadar, nici telefonul tau mobil nu este ferit de acest gen de abuz virtual. Tentatia hackerilor este, evident, mai mare daca informatiile stocate in telefonul tau mobil au un nivel mai mare de importanta.

Din fericire, exista posibilitatea de a bloca incercarile rauvoitorilor de a accesa de la distanta telefonul mobil. Trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

1. Instaleaza o aplicatie pentru securitatea telefonului. Bitdefender, Avira sau Kaspersky sunt printre cele mai cunoscute in domeniu, iar feedback-ul in cazul acestora este unul pozitiv. Pe langa securitatea impotriva hackerilor, aceste gen de aplicatie are si un modul integrat de blocare si gasire a telefonului prin GPS in caz de furt sau pierdere.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.