Hotel

Lista articolelor despre hotel pe AflaCum.ro

Articole despre hotel

Citeste cele mai noi articole despre hotel publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hotel, pe AflaCum.ro!

Personalul unui hotel are rolul principal de a-ti raspunde la intrebari legate de hotelul respectiv. Putini stiu, insa, ca exista si alte servicii pe care unii angajati ai hotelului le pot oferi. Spre exemplu, in multe hoteluri exista concierge-ul, adica un angajat cu statut de asistent pentru clientii hotelului. Acesta te poate ajuta cu servicii exclusive. Trebuie doar sa stii ce sa ceri.

Cum te poate ajuta personalul unui hotel(concierge-ul):

Planificarea unei casatorii. Daca vrei sa iti ceri iubita de sotie intr-un cadru romantic chiar in interiorul unui hotel, poti apela la ajutorul unui concierge. Acesta va pregati locatia in care vei face propunerea. De asemenea, poate ascunde inelul in mancarea de la cina, pentru ca jumatatea ta sa fie cu adevarat surprinsa de moment.

Hotelul este locul in care locuiesti pe timpul unei vacante sau chiar qatunci cand te afli intr-o vizita de lucru. Inainte de a parasi aceasta locatie, poate vei fi tentat/a sa iei ceva suveniruri din acest loc. Unii spun ca nu e proasta-crestere sa faci asta. Altii sunt de acord cu fenomenul. In orice tabara te-ai afla, trebuie sa stii ce ai voie sa iei din camera de hotel si ce nu.

Ce obiecte poti lua din camera de hotel:

- consumabilele, cum ar fi sapunul, samponul, gelul de dus etc, sunt obiecte pe care le poti lua acasa fara probleme. Hotelierii nu se supara. Totusi, ar fi de preferat sa folosesti astfel de produse cata vreme stai la hotel. Daca ai ce lua acasa, probabil nu stai foarte bine la capitolul igiena, ceea ce nu e deloc de recomandat…

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.