Incarcator telefon

Lista articolelor despre incarcator telefon pe AflaCum.ro

Articole despre incarcator telefon

Citeste cele mai noi articole despre incarcator telefon publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre incarcator telefon, pe AflaCum.ro!

Modul in care incarci telefonul este important pentru factura la energie electrica, siguranta ta, dar si pentru durata de viata a bateriei smartphone-ului. Bateriile utilizate in zilele noastre se bazeaza pe un numar precis de cicluri de incarcare. Astfel, pentru a dura mai mult, nu ar trebui sa incarci bateria 100% si nici sa o lasi sub 20 procente!

Greseli frecvente de incarcare a telefonului:

Iti lasi mereu incarcatorul in priza. Un incarcator consuma curent constant cand este in priza, chiar daca telefonul nu este conectat. In plus, transformatorul elibereaza caldura care se poate acumula incet si poate declansa chiar un incendiu! Daca nu incarci telefonul, deconecteaza incarcatorul de la priza.

Aparatele de uz casnic pot continua sa functioneze chiar si dupa ce le-ai oprit, consumand energie electrica. Iata care sunt acestea si cum iti pot afecta bugetul.

1. Incarcator neconectat la telefon. Un incarcator ramas in priza continua sa utilizeze energie electrica, chiar si cand nu e conectat telefonul la el. Puterea este minima, totusi, asa ca nu iti afecteaza prea tare buzunarul. Un incarcator de telefon consuma aproximativ 1,2 watti/zi.

2. Tuner TV digital. Acesta continua sa lucreze dupa ce il dezactivezi, pierzand energie electrica. Unii gresesc si mai tare: inchid doar tv-ul, iar tunerul consuma, in aceasta situatie, de 5 ori mai mult. In medie, acest dispozitiv ajunge la un consum zilnic de 22 watti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.