Instalare, configuratie hardware

Lista articolelor despre instalare si configuratie hardware pe AflaCum.ro

Articole despre instalare si configuratie hardware

Citeste cele mai noi articole despre instalare si configuratie hardware publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre instalare si configuratie hardware, pe AflaCum.ro!

Acest articol iti prezinta pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru instalarea sitemului de operare Windows 7 si este destinat in mod special incepatorilor, dar nu numai.

Asigura-te ca hard-disk-ul nu contine date sau informatii importante pe care nu doresti sa le pierzi. In aces caz este indicat sa le salvezi.

Pasi de urmat pentru instalarea Windows 7

Porneste computerul si apasa tasta Del sau F2 (in functie de tipul placii de baza) pentru a accesa BIOS-ul.

Daca te-ai decis in sfarsit sa-ti instalezi acasa un router wireless, nu te ingrijora, procesul de conectare nu este deloc complicat. Trebuie doar sa stii ce ai de facut.

Asigura-te ca ai la dispozitie un cablu de internet sau o conexiune DSL, asta daca nu doresti doar conectarea router-ului la o retea locala.
 

Alege unul dintre standardele wireless. Exista patru standarde diferite, care sunt utilizate in mod curent, in acest moment: A, B, G, si N. Router-ele care dispun de standarde rapide (G si N) sunt mai costisitoare decat de cele mai lente (A si B). Pentru cei pasionati de jocuri, este indicat standardul N, pe cand pentru navigarea pe net sau pentru office, poti alege B sau G.

Cel mai usor mod de a da share unei conexiuni si unor resurse intr-o retea de acasa este prin intermediul unui router. Iata cum puteti instala o imprimanta Brother, printr-un router:

In primul rand, conectati imprimanta la router.

Conectati imprimanta la o sursa de curent si porniti-o. Conectati capatul unui cablu Ethernet (UTP CAT-5), la imprimanta, prin portul RJ-45.

In prezent, multi furnizori de software ofera programe antivirus gratuite, iar adeseori utilizatorilor le este greu sa aleaga unul potrivit, deoarece majoritatea ofera caracteristici complicate sau greu de inteles.

Multi furnizori de astfel de programe cer cumpararea serviciilor lor, dupa o anumita perioada de folosire a acestora.

Asadar, este bine sa luati in considerare urmatoarele lucruri, atunci cand evaluati programele antivirus gratuite:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.