Ipod, dispozitiv stocare

Lista articolelor despre ipod si dispozitiv stocare pe AflaCum.ro

Articole despre ipod si dispozitiv stocare

Citeste cele mai noi articole despre ipod si dispozitiv stocare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ipod si dispozitiv stocare, pe AflaCum.ro!

iPod-ul nu este doar un player de muzica. Daca nu aveti nici un stick disponibil, iPod-ul poate functiona ca un dispozitiv de stocare.

Puteti pune orice fisier pe care il doriti in iPod, atata timp cat se incadreaza in spatiul disponibil de pe aparat. Utilizarea iPod-ul ca un dispozitiv de stocare este atat de simplu. Trebuie doar sa faceti o usoara configurare ca sa functioneze.

Iata un ghid pas cu pas.

Aplicatia Siri este un asistent personal de voce, care ajuta utilizatorii sa opereze si sa navigheze pe iPhone, iPad sau iPod Touch.

Siri poate fi personalizata in multe feluri, inclusiv sa se adreseze pe nume utilizatorului.

Iata cum puteti face acest lucru:

Numarul utilizatorilor iTunes a crescut o data cu popularitatea iPod-urilor.

Transferul, copierea si editarea fisierelor audio pe si de pe un iPod se poate realiza cu usurinta, fie via iTunes, fie folosind Windows Media Player, aceasta aplicatie fiind mai greu de utilizat decat prima.

Iata cateva sfaturi despre cum se transfera fisierele audio din Windows Media Player pe un iPod:

Pentru a transfera muzica gratuit de pe iPod la un calculator poti folosi programul SharePod.

Iata cum poti transfera fisierele de muzica de pe iPod-ul tau pe calculator daca vrei sa le imparti cu prietenii, folosind acest program gratuit:

iPod Prep

Aflati cum sa va transferati muzica de pe iPod pe computer, urmarind pasii de mai jos:

Creati un folder pe computer intitulat „iPod Music” sau optati pentru o denumire proprie. Acesta va va permite sa accesati usor fisierele cu muzica, la care doriti sa dati share.

Descarcati SharePod. Acest program este gratuit si are forma unui fisier .zip. Salvati fisierul. Nu optati pentru OPEN sau RUN, in timp ce descarcati programul!