Lyrica, epilepsie

Lista articolelor despre lyrica si epilepsie pe AflaCum.ro

Articole despre lyrica si epilepsie

Citeste cele mai noi articole despre lyrica si epilepsie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre lyrica si epilepsie, pe AflaCum.ro!

Indicatii: LYRICA apartine unui grup de medicamente utilizate pentru a trata epilepsia, durerea neuropata si tulburarea anxioasa generalizata (TAG).

Nu s-au stabilit siguranta si eficacitatea pregabalinului la pacienti cu varsta sub 18 ani cu durere neuropata periferica si centrala, epilepsie si tulburare anxioasa generalizata.

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament.

Probabil ai aflat ca apa consumata pe stomacul gol, imediat dupa trezire, face minuni in organismul tau. E foarte adevarat! Mai mult, apa devine un devarat elixir al tineretii consumata in combinatie cu o planta si cu un...metal.

Vorbim de busuioc si de argint! Trucul care inglobeaza aceste 3 ingrediente te poate ajuta sa scapi inclusiv de boli grave, precum diabetul sau ulcerul!

Ce trebuie sa faci

Citeste prospectul medicamentului Primidon, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Epilepsie majora (cazuri rezistente la fenobarbital si fenitoin), epilepsie psihomotorie.

Compozitie: Comprimate continand 250 mg primidona.

Citeste prospectul medicamentului Stazepine si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Epilepsie. Nevralgii. Reduce dependenta de alcool.

Compozitie: Un comprimat contine 200 mg carbamazepine.

Citeste prospectul medicamentului Matever si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Matever se poate utiliza în monoterapie la pacienti începand cu varsta de 16 ani cu epilepsie nou diagnosticata.

Matever este un medicament care contine substanta activa levetiracetam. Este disponibil sub forma de comprimate (250 mg, 500 mg, 750 mg si 1 000 mg) si concentrat din care se obtine o solutie perfuzabila (picurare în vena, 100 mg/ml).

Citeste prospectul medicamentului Levetiracetam Accord si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Levetiracetam Accord se poate utiliza in monoterapie începand cu varsta de 16 ani în cazul pacientilor cu epilepsie nou diagnosticata.

Levetiracetam Accord este un medicament care contine substanta activa levetiracetam. Este disponibil sub forma de comprimate (250 mg, 500 mg, 750 mg si 1 000 mg).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Inovelon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Inovelon este un...
Citeste prospectul medicamentului Fenitoin, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Epilepsie...
Citeste prospectul medicamentului Epimaxan, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Diprozin, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: In...
Citeste prospectul medicamentului Gabaneural, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Gabapentina...
Citeste prospectul medicamentului Tegretol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Epilepsie: crize...