Mare, rochie de mireasa

Lista articolelor despre mare si rochie de mireasa pe AflaCum.ro

Articole despre mare si rochie de mireasa

Citeste cele mai noi articole despre mare si rochie de mireasa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre mare si rochie de mireasa, pe AflaCum.ro!

Stim cu totii ca timpul petrecut in aer liber este bun atat pe plan fizic, cat si pe cel mental, insa beneficiile pe care le ai, in mod specific, la plaja sunt speciale si tocmai au fost dezvaluite.

Sentimentul incredibil de pace(calm) pe care il experimentezi la plaja este denumit acum spatiu albastru. Asa au numit oamenii de stiinta efectul pe care il are asupra creierului combinatia dintre mirosurile linistitoare si sunetul apei. Spatiul albastru aduce senzatia de liniste, intr-un mod captivant.

Cand simti ca te relaxezi pe plaja, nu se intampla doar pentru ca iti doresti asta. Oamenii de stiinta spun ca e vorba despre o schimbare in modul in care creierul tau reactioneaza, facandu-te sa te simti relaxat si reenergizat. Practic, acest spatiu albastru ne influenteaza astfel:

Vara a venit, iar odata cu ea si vacanta mult asteptata. Daca destinatia preferata este marea, cu plajele sale minunate, trebuie sa te gandesti neaparat la geanta de...plaja. Sunt cateva obiecte care nu trebuie sa lipseasca din ea.

Lucruri indispensabile pentru geanta de plaja:

1. Palarie de soare. Nu vrei sa ai de-a face cu insolatia! Ti-ai putea distruge cateva zile bune din concediu. Protejeaza-te folosind o palarie de soare cat mai generoasa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Romantice, moderne si stylish, nuntile ce au loc pe plaja sunt un must-have al verii si al...
In calitate de mireasa, iti doresti in mod firesc sa stralucesti in ziua nuntii si la propriu...