Masini, negociere dealeri masini

Lista articolelor despre masini si negociere dealeri masini pe AflaCum.ro

Articole despre masini si negociere dealeri masini

Citeste cele mai noi articole despre masini si negociere dealeri masini publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre masini si negociere dealeri masini, pe AflaCum.ro!

Dealerii de masini sunt vazuti in general ca persoane fara scrupule, care ar face pentru a-si atinge targetul de vanzari, fiind dispusi chiar sa denatureze adevarul.

Insa nu toti dealerii sunt la fel, existand multe persoane care tin cont de doleantele si interesele clientilor si care ofera informatii utile.

Iata cum sa purtati o negociere cu dealerii de masini:

Pentru a face un schimb de ulei, trebuie sa fiti familiarizati cu cartea masinii, cu momentul in care acest pas trebuie facut, cu capacitatea fluidului si cu tipul de fluid.

Scule necesare:
• Un set the chei
• O cheie pentru filtrul de ulei
• Un recipient pentru scurgerea uleiului
• Servetele de hartie
• O palnie

Iata ce pasi trebuie sa urmati pentru a schimba uleiul la masina:

Interesati-va dupa cati kilometri trebuie schimbat uleiul. Daca nu sunteti siguri cand l-ati schimbat ultima data, faceti acest lucru, pentru mai multa siguranta.

Termostatul este un aparat care regleaza temperatura unui sistem, pentru a o pastra la un anumit nivel.

Termostatul unei masini, pastreaza lichidul de racire in motor, pana cand atinge o anumita temperatura. Cand temperatura este maxima, termostatul se deschide si permite apei sa treaca prin radiator, pentru a-l raci.

Iata cum puteti testa daca termostatul masinii functioneaza la parametri normali:

Uber este o companie americana, care ofera la nivel global mai multe tipuri de servicii.

In Romania serviciul uberX permite prin apasarea unui buton, conectarea cu diferite persoane ( prieteni, rude, colegi), pentru impartirea automobilelor si a costurilor de transport.

Serviciul functionează strict pe baza de aplicatie, disponibila gratuit, pentru Android si iOS, nu exista dispecerat sau aparate de taxat, plata facandu-se automat si tariful fiind calculat pe baza traseului urmarit de GPS, telefoanele soferului si al pasagerului sunt conectare la finalul curseu, iar suna de plata este afisata pe ambele dispozitice.

Motoarele ard combustibil si produc explozii in fiecare cilindru.

Gazele rezultate din explozie isi maresc volumul si imping capetele cilindrilor in jos, punand masina in miscare. O mare parte din energia rezultata in urma exploziilor se pierd, insa, sub forma de caldura. Un motor poate produce, in scurt timp, multa caldura, putand chiar sa se supraincalzeasca, topind sau slabind unele parti ale sale.

Nu este necesar ca tot motorul sa se incalzeasca. Supraincalzirea unei singure parti a acestuia poate duce la functionarea defectuoasa a motorului.