Metoda somn, somn usor

Lista articolelor despre metoda somn si somn usor pe AflaCum.ro

Articole despre metoda somn si somn usor

Citeste cele mai noi articole despre metoda somn si somn usor publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre metoda somn si somn usor, pe AflaCum.ro!

Ai, frecvent, insomnii? Te simti, zilnic, obosit si nu te mai poti concentra cum trebuie la serviciu? E timpul sa iei masuri. Consulta un medic. Pana atunci, insa, ai putea incerca o metoda care nu presupune administrare de medicamente; si nici nu trebuie sa faci un mare efort.

Metoda pe care ti-o propunem astazi este cunoscuta sub denumirea de 4-7-8. Cei care au incercat-o sustin ca functioneaza chiar si in cazul persoanelor extrem de anxioase si stresate.

Ce trebuie sa faci:

Ai probleme cu somnul? Nu le lasa sa persiste, deoarece starea ta generala de sanatate se poate inrautati! In acelasi timp, nu apela din prima la clasicele somnifere sau, sa zicem,  la consumul de alcool. Ambele variante sunt nocive pe termen lung.

Insomnia este o problema larg raspandita in societatea omului modern. Stresul, grijile, alimentatia haotica si nesanatoasa participa din plin la aceasta stare sacaitoare. Daca adormi greu, intr-o noapte, nu e cazul sa iti faci prea multe griji. O insomnie din cand in cand traim cu totii. Daca starea persista, nu ezita sa iei masuri!

Pana la a apela, insa, la ajutorul unui medic specialist, care-ti va prescrie un tratament, ar fi bine sa incerci o tehnica pe cat de simpla, pe atat de eficienta.

Somnul insuficient si insomniile cornice sunt realitati problematice in societatea actuala. Practic, o treime din populatia Mapamondului doarme mai putin de 6 ore pe noapte. Motivele tin de viata dezaorganizata, de stres, dar si de neglijenta.

Pentru a-i determina pe oameni sa doarma, din nou, sanatos, o companie tehnologica a inventat o aplicatie pentru somn. Shleep se numeste respectiva aplicatie, iar creatorii sai promit ca datorita ei vom putea dormi iarasi suficient si bine.

Shleep iti arata cum functioneaaza somnul si creierul. Zilnic vei primi un exercitiu care te ajuta sa dormi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.