Microsoft word, tehnoredactare

Lista articolelor despre microsoft word si tehnoredactare pe AflaCum.ro

Articole despre microsoft word si tehnoredactare

Citeste cele mai noi articole despre microsoft word si tehnoredactare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre microsoft word si tehnoredactare, pe AflaCum.ro!

Comanda  Spelling and Grammar este un instrument care se gaseste in aplicatia Microsoft Word  si care ajuta la tehnoredactarea corecta din punct de vedere ortografic si gramatical a oricarui text.

O astfel de aplicatie este valoroasa pentru toti cei ce lucreaza in domeniul redactarii de texte, pentru studenti, pentru profesori, scriitori etc.

- Mai intai, trebuie sa te asiguri ca ai pachetul Microsoft Word instalat in calculator.

Exista doua tipuri de fonturi ce pot fi adaugate in Microsoft Word.

Primul poarta denumirea de TrueType si reprezinta cel mai comun tip de font, fiind usor de recunoscut de alte programe. Celalalalt tip, numit Monotype este mai mult mai complicat, deoarece necesita un design special pentru a fi creat si de aceea multe programe il recunosc mai greu.

Nu este greu sa adaugati fonturi noi in Microsoft Word. Puteti accesa site-ul Ultimate Font Download, in acest sens, care dispune de 6000 de fonturi. Exista, insa, sute de site-uri pe Internet de unde puteti descarca fonturi gratuit sau contra cost.

Formatul portabil de documente (Portable Document File-PDF) este folosit pentru ilustrarea documenteleor 2D, pe care poate sa le prezinte, fara ajutorul vreunui software, hardware sau sistem de operare, fiind, de fapt, un document compact, ce contine o cantitate mare de informatii (text, fonturi, desene, imagini sau grafica vector).

In 1993, Adobe Systems a creat formatul de fisiere PDF, pentru schimb de documente. Acest format are o stuctura curpinsa din obiecte precum:

- Names,

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.