Miros gura, halitoza

Lista articolelor despre miros gura si halitoza pe AflaCum.ro

Articole despre miros gura si halitoza

Citeste cele mai noi articole despre miros gura si halitoza publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre miros gura si halitoza, pe AflaCum.ro!

Respiratia urat mirositoare sau halitoza(halena) este o problema destul de raspandita in societatea secolului al XXI-lea. Ea poate fi cauzata de o igiena orala precara sau de alti factori(probleme parodontale, afectiuni gastro-intestinale, tartru, tutun, gura uscata-xerostomie) si afecteaza aproximativ 30% din populatia planetei.

De multe ori, oamenii nu isi dau seama ca respiratia lor nu e tocmai in regula. Pentru a fi sigur ca nu suferi de halena, exista cateva modalitati de a verifica. Iata care sunt acestea:

1. Degetul. O metoda foarte buna, daca reusesti sa plasezi degetul cat mai aproape de radacina limbii. Apoi, asteapta sa se usuce saliva si miroase-ti degetul. Evident, vei avea mainile curate. Metoda se aplica pe timp de zi.

Respiratia urat mirositoare, cunoscuta si sub denumirea de halitoza(halena), afecteaza una din patru persoane din intreaga lume. Ea poate fi cauzata de o igiena orala precara sau de alti factori(probleme parodontale, afectiuni gastro-intestinale, tartru, tutun, gura uscata-xerostomie).

Halitoza – 5 cauze:

1. Pietrele de pe amigdale pot fi responsabile pentru respiratia urat mirositoare persistenta (halitoza). Acestea sunt formate dintr-un agregat de celule moarte, resturi alimentare si bacteriene si fibrina (o proteina filamentoasa). Arata ca niste mici boabe ce se blocheaza si se acumuleaza in amigdale. Exista modalitati naturale de a scapa de ele. Fa gargara cu: apa de gura fara alcool, otet de mere, apa sarata calda. De asemenea, obisnuieste-te sa folosesti ata dentara!

Respiratia urat mirositoare sau halena(halitoza) este o problema destul de raspandita in societatea secolului al XXI-lea. Ea poate fi cauzata de o igiena orala precara sau de alti factori(probleme parodontale, afectiuni gastro-intestinale, tartru, tutun, gura uscata-xerostomie).

Pentru combaterea halenei, medicii specialisti au creat o multime de tratamente. Acestea ar trebui sa neutralizeze bacteriile orale, insa, de cele mai multe ori, eficienta lor nu este chiar cea dorita. In plus, astfel de tratamente sunt, in cele mai multe cazuri, costisitoare.  Asa ca, astazi, ne-am gandit sa iti oferim o alternativa 100% naturala!

Ai nevoie de:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.