Osteoporoza, prospect

Lista articolelor despre osteoporoza si prospect pe AflaCum.ro

Articole despre osteoporoza si prospect

Citeste cele mai noi articole despre osteoporoza si prospect publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre osteoporoza si prospect, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Tridin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Osteoporoza primara.

Contraindicatii:

Citeste prospectul medicamentului Protelos si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Protelos este un medicament care contine substanta activa ranelat de strontiu.

Este disponibil sub forma de plicuri de 2 g care contin granule din care se prepara o suspensie orala.

Citeste prospectul medicamentului Sedron 70 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul osteoporozei din post-menopauza. Alendronatul reduce riscul de fracturi vertebrale si de sold.

2. COMPOZITIE CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului Preotact 100 micrograme pulbere si solvent pentru solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Preotact este folosit pentru tratamentul osteoporozei la femeile in postmenopauza cu risc crescut de fracturi.

Osteoporoza este o afectiune care determina ca oasele sa se subtieze si sa devina fragile. Este intalnita mai ales la femeile care au trecut de menopauza. Boala progreseaza gradat, deci este posibil sa nu simtiti simptome la inceput. Daca aveti osteoporoza, exista o probabilitate mai mare sa va rupeti oase, mai ales in zonele coloanei, soldurilor si articulatiilor mainii. De asemenea, poate provoca durere a spatelui, pierdere de greutate si gibozitate.

Citeste prospectul medicamentului Prolia si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Prolia se utilizeaza pentru tratarea osteoporozei (o boala care fragilizeaza oasele) la femeile care au trecut de menopauza si care prezinta un risc marit de fracturi osoase (rupere a oaselor).

Prolia este o solutie injectabila care contine substanta activa denosumab. Este disponibil în seringi preumplute sau în flacoane, care contin fiecare 60 mg denosumab.

Citeste prospectul medicamentului Osteochin, comprimate 200 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Tratamentul si prevenirea osteoporozei primare postmenopauza si a osteoporozei senile. Atenuarea durerii acute si cronice asociate cu osteoporoza. In osteoporoza secundara, adjuvant al tratamentului maladiei principale.

Actiune terapeutica: Agent antiosteoporotic. Ipriflavona este un derivat sintetic al flavonoidelor naturale. Ipriflavona inhiba demineralizarea oaselor in numeroase modele experimentale pe animale de reducere a masei osoase: ovariectomie, tratament cu prednisolon, imobilizare, dieta deficienta in calciu si vitamina D sau diabet indus de streptozotocin.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Fosamax, tablete si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Fosamax...
Citeste prospectul medicamentului Fablyn si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Fablyn este un...
Citeste prospectul medicamentului Deca-Durabolin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Osteoporoza; pentru...
Citeste prospectul medicamentului Conbriza si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Conbriza se...
Citeste prospectul medicamentului Decanofort, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Bondenza si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Bondenza este un...