Psoriazis, unguent

Lista articolelor despre psoriazis si unguent pe AflaCum.ro

Articole despre psoriazis si unguent

Citeste cele mai noi articole despre psoriazis si unguent publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre psoriazis si unguent, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Elosalic 1 mg + 50 mg/gram, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul initial al psoriazisului moderat pana la sever cu exceptia placilor intinse.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Psoriazisul este o boala cronica autoimuna, care afecteaza de obicei pielea si unghiile, iar in unele cazuri chiar si incheieturile, sub forma de artrita psoriazica.

Psoriazisul determina celulele pielii sa se multiplice rapid, avand ca rezultat portiuni groase si decolorate de piele. Aceste pete au de obicei culoarea rosie sau alba si pot aparea oriunde pe corp, pe degete sau pe unghiile de la picioare. Cand psoriazisul afecteaza scalpul, acesta cauzeaza aparitia matretii. Cazurile usoare are acestei boli pot fi tratate de catre medicii de familie, insa cele mai grave necesita atentia medicilor dermatologi.

Mergeti la un control medical daca aveti mancarimi sau va apar pete la nivelul pielii. Zonele afectate de psoriazis sunt dureroare, sensibile la atingere, prezinta mancarimi sau nu sunt simtite deloc de catre pacienti.

Psoriazis este o afectiune dermatologica cronica care determina dezvoltarea in exces a celulelor de la suprafata pielii.

Boala are cel putin sase simptome dupa care poate fi depistata si afecteaza toata suprafata corporala incepand cu scalpul si terminand cu unghiile de la maini si picioare. Simptomele variaza de la caz la caz.

Aceasta boala de piele afecteaza 2% dintre romani. Daca banuiesti ca suferi de psoriazis, uite cateva semne vizibile cu ochiul liber dupa care poti depista aceasta afectiune de piele.

Citeste prospectul medicamentului Unguent acnee rozacee si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Acnee rozacee, acnee polimorfa, dermatoze acneiforme.

Prezentare farmaceutica: Unguent continand sulfacetamida sodica 1 g, metronidazol 1,5 g, hidrolizat de colagen 1 g, excipienti pana la 100 g (tub cu 35 g).

Citeste prospectul medicamentului Unguent cu oxid galben de mercur si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Antiseptic util in blefarite si conjunctite.

Compozitie

Citeste prospectul medicamentului Stelara si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Stelara este o solutie injectabila care contine substanta activa ustekinumab.

Este disponibil sub forma de flacon sau seringa preumpluta. Fiecare flacon sau seringa contine 45 sau 90 mg de ustekinumab.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Rumeyn, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Boli...
Citeste prospectul medicamentului Santaderm, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Profilactic...
Citeste prospectul medicamentului Neopreol, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Arsuri...
Citeste prospectul medicamentului Locoid 0,1% unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii...
Citeste prospectul medicamentului Neobacin, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Infectiile...
Citeste prospectul medicamentului Meladinine forte, solutie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...