Rochii de mireasa, luminita cosleacara

Lista articolelor despre rochii de mireasa si luminita cosleacara pe AflaCum.ro

Articole despre rochii de mireasa si luminita cosleacara

Citeste cele mai noi articole despre rochii de mireasa si luminita cosleacara publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rochii de mireasa si luminita cosleacara, pe AflaCum.ro!

Rochia de mireasa este piesa de rezistenta a intregii nunti! Ea este personajul in jurul careia se tese povestea nuntii tale.

De cate ori ti s-a intamplat sa ai o idee clara in legatura cu o rochie, sa iti doriti chiar rochia pe care ai vazut-o in vitrina, sa o probezi si apoi sa descoperi ca nu era ceea ce iti imaginai?

Stim, de foarte multe ori! Tocmai de aceea, AflaCum.ro a intrebat pentru tine unul dintre cei mai renumiti designeri de rochii de mireasa de la noi, Luminita Cosleacara, si a aflat pentru tine raspunsul la intrebarea "Cum sa-mi aleg rochia de mireasa?".

Marea varietate a tesaturilor si progresele tehnologice ale acestui domeniu fac ca alegerea materialelor pentru rochia de mireasa sa fie din ce in ce mai grea.

Primele criterii de alegere ale tesaturilor rochiei de mireasa sunt anotimpul si locatia evenimentului. Pentru nuntile care au loc toamna sau primavara devreme se pot alege ca si tesaturi pentru rochia de mireasa brocardul, catifeaua, duchesse-ul de matase si dantelele mai pline.

Taftul, tull-ul si matasea sunt potrivite pentru tot timpul anului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru viitoarele mirese care aleg natura ca spatiu pentru celebrarea casatoriei recomand rochiile vaporoase, cuceritoare prin naturalete...
Daca esti o viitoare mireasa, iar rochia pe care o imbraci la nunta ti-a fost livrata cu...