Simptome cancer, hepatita

Lista articolelor despre simptome cancer si hepatita pe AflaCum.ro

Articole despre simptome cancer si hepatita

Citeste cele mai noi articole despre simptome cancer si hepatita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre simptome cancer si hepatita, pe AflaCum.ro!

Ficatul este un organ important, fiind al doilea ca marime din organism si cantarind intre 1 si 3 kilograme.

Acest organ are rolul de a detoxifia substantele si de a secreta bila, care ajuta la digerarea mancarii, luand parte la procesul de metabolizare a organismului. Nu se stie cu exactitate care sunt cauzele cancerului de ficat, desi au fost deja identificati cativa factori de risc.

Pe langa ciroza ficatului si hepatita, fumatul are legatura cu cancerul de ficat, alaturi de expunerea indelungata la clorura de vinil.  

Cancerul de gura sau oral este o formatiune canceroasa la nivelul cavitatii bucale, cauzata, in general, de fumatul si consumul de alcool excesiv.

Iata care sunt simptomele cancerului de gura:

Dificultatea la inghitire si mestecare. Celulele cancerigene degradeaza si incapaciteaza organele afectate, impiedicandu-le, aproape in totalitate, sa-si efectueze functiile in mod obisnuit.

Armurariul sustine sanatatea ficatului si vezicii biliare, este uport pentru buna functionare a ficatului si pentru eliminarea substantelor toxice din organism.

Ingrediente: fructe de armurariu (Silybi marini fructus).

Efect: hepatoprotector si hepatoregenerator, antihepatotoxic, tonic-amar, coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), decongestiv, antiinflamator, antioxidant.

Ceaiul Hepatocol sustine buna functionare a ficatului si vezicii biliare. Mai jos aveti efectele complete ale ceaiului hepatic si modul de administrare.

Efect: prin compozitia sa complexa acest ceai are efecte benefice la nivelul ficatului datorita actiunilor protectoare, regeneratoare, decongestive, hepatice si antitoxice ale principiilor active din armurariu, rostopasca si sunatoare.

Actiunea coleretic-colagoga, antispastica, antiinflamatoare, data de majoritatea plantelor din compozitia ceaiului favorizeaza buna functionare a vezicii biliare si previne formarea calculilor. Principiile active din rostopasca si galbenele normalizeaza valorile bilirubinei si colesterolului.

Citeste prospectul medicamentului Trofopar si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hepatita virotica acuta, hepatita cronica, ciroza hepatica.

Prezentare farmaceutica: Flacoane cu pulbere liofilizata continand factori hepatoprotectori 56 mg corespunzator la 40 microM acid glutamic (cutie cu 5 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Silimarina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hepatita acuta si cronica, hepatita etilica, convalescenta si sechele de hepatita virotica, ciroza hepatica compensata, insuficienta hepatica.

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand silimarina 70 mg (flac. cu 80 buc.).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Plavobil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Hepatita cronica...
Citeste prospectul medicamentului Pegasys si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Pegasys este un...
Hepsera este un medicament care contine substanta activa adefovir dipivoxil. Este disponibil sub forma de comprimate albe,...
Citeste prospectul medicamentului Hepatobil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Diskinezie biliara...
Citeste prospectul medicamentului Copegus 200 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Aspatofort, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Hepatita...