Snitel, caprioara

Lista articolelor despre snitel si caprioara pe AflaCum.ro

Articole despre snitel si caprioara

Citeste cele mai noi articole despre snitel si caprioara publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre snitel si caprioara, pe AflaCum.ro!

Snitelul de caprioara este o reteta la minut si se prepara la fel ca si celelate tipuri de snitel obtinut din carne de pasare, de vita sau de porc.

Ingrediente:

- 750 g carne,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura (se poate amesteca cu ulei),
- sare.

Mod de preparare:

Se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn.

Snitele de pui! Cu siguranta, cele mai multe gospodine au gatit aceste minunatii culinare. Nu stim, insa, cate au facut-o dupa aceasta reteta speciala! Sa vedem despre ce este vorba.

Ingrediente:

- 4 bucati de piept de pui, fara os si fara piele;

Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la fel de buna este carnea de porc sau de pui.

Ingrediente:

- 1 kg carne de vitel,
- o lingura de faina,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Ca orice tip de snitel obtinut din carne de vita sau porc, pentru ca acest preparat la minut sa iasa bine, bucatile de carne se vor taia in curmezis inainte de a fi pregatite conform retetei.

Ingrediente:

- 750 g carne de vitel,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura (se poate amesteca cu ulei),
- sare,
- o lingura de cascaval ras.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.