Struguri, struguri pasari

Lista articolelor despre struguri si struguri pasari pe AflaCum.ro

Articole despre struguri si struguri pasari

Citeste cele mai noi articole despre struguri si struguri pasari publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre struguri si struguri pasari, pe AflaCum.ro!

Bolile si daunatorii sunt dusmanii vitei de vie. Din cea de a doua categorie, pasarile distrug cel mai mult! Asadar, trebuie sa le tii departe de struguri! Exista, din fericire, metode specifice de indepartare a pofticioaselor cu aripi. Despre toate acestea, in materialul de mai jos

Metoda 1. Saci de hartie in jurul ciorchinilor:

Aplica sacii pe ciorchinii de struguri, cand incep sa se coaca. Pasarile sunt atrase de strugurii copti. Pana atunci, nu ai de ce sa aplici saci de hartie.

Taierea vitei de vie este esentiala pentru o recolta corespunzatoare. Nu e dificil, dar exista cateva reguli de urmat, astfel incat planta sa se dezvolte armonios si sa produca ciorchini mari si sanatosi.

Cand se taie vita de vie:

Vita de vie se tunde de doua ori pe an: la sfarsitul iernii, dupa inghet si vara, in timpul formarii fructelor. Acesta este si momentul in care vei adauga ingrasamant, pentru a fi sigur de o recolta abundenta.

Inghetata reprezinta unul dintre cele mai populare preparate de cofetarie din lume! Racoritoare, colorata si gustoasa, cunoscuta inghetata se gaseste intr-o multime de arome, mai putin cea de...struguri. De ce? Iti explicam in articolul de mai jos.

De ce nu se produce inghetata de struguri:

Strugurii contin prea multa apa. Strugurii se numara printre fructele cu un continut semnificativ de apa, circa 81%. Astfel, odata congelata, inghetata de struguri devine gheata. Cand vei incerca sa o consumi, s-ar putea sa se zdrobeasca intre dinti, iar textura cremoasa si usor apoasa va lipsi cu desavarsire. Asadar, productia la scara larga a inghetatei de struguri ar fi periclitata de aceste aspecte. De aceea marii producatori de inghetata evita sa foloseasca aceasta aroma.

Romanii sunt mari amatori de must! Si bine fac, deoarece aceasta licoare dulce si aromata are o multime de beneficii asupra sanatatii. Despre toate acestea vom vorbi in articolul urmator.

1. Imbunatateste digestia. E stiut faptul ca mustul are capacitatea de a ne scapa de constipatie. Bea un pahar de must si in aproximativ 30 minute vei avea scaun. Atentie! Daca bei prea mult must, poti pica in cealalta extrema: te vei deranja la stomac.

2. Previne aparitia leziunilor retiniene. O cura cu must te va ajuta sa imbunatatesti vederea.

Iti prezentam, azi, o salata foarte gustoasa, mai putin preparata de romanii de rand. Vorbim despre salata cu struguri rosii si ton, o salata ce se prepara rapid si care asigura necesarul de acizi Omega 3 si antioxidanti.

Ingrediente:

- 100 g de ton din conserva;

Toamna se numara bobocii si se culeg recoltele! Orice agricultor e mai bucuros in aceasta perioada. Aduna roadele muncii sale. Si cum te poti bucura mai frumos, daca nu culegand via si facand mustul?!

Daca esti la inceput in ale agriculturii, trebuie sa stii cand sa culegi via. Iti oferim cateva sfaturi:

- via nu se culege la o data fixa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Strugurii si uleiul din samburi de struguri reprezinta un adevarat miracol pentru sanatate. Utilizat atat intern, cat...
Toamna este sezonul strugurilor, iar o reteta de sezon este si dulceata de struguri. Ingrediente: - 4...
Strugurii sunt fructele de top in sezonul de toamna, pentru ca aceste fructe contin antioxidanti, pigmenti naturali...