Tehnologie

Lista articolelor despre tehnologie pe AflaCum.ro

Articole despre tehnologie

Citeste cele mai noi articole despre tehnologie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tehnologie, pe AflaCum.ro!

Tehnologia s-a dezvoltat cu o viteza aiuritoare, in ultimii 40-50 ani. Daca ne uitam la prototipurile sau versiunile unor obiecte care existau acum un secol, cu greu vom putea sa intelegem cum a fost posibila evolutia. Primele versiuni pot parea nesofisticate, amuzante sau ciudate, dar au pregatit calea viitoarelor tehnologii.

1. Costumul de baie. Desi asa cum se arata in frescele antice, femeile din baile grecesti si romane purtau costume de tip bikini, doamnele din secolele XVIII-XIX in Anglia purtau halate cu maneci lungi, precum si ciorapi pentru inot pentru a-si pastra modestia si pielea...alba. Astazi, costumele de baie sunt foarte mici si unele chiar...functionale. in 2006, designerul din New York, Andrew Schneider a introdus un bikini solar cu benzi fotovoltaice atasate. Acest model poate incarca telefonul cand termini de inotat!

In zilele noastre, tehnologia moderna este un instrument de informare si divertisment, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Iata cum va puteti feri copilul de pericolele acesteia:

Stabiliti scopurile exacte pentru care copilul are nevoie de tehnologie.

Daca simtiti ca partenerul dumneavoastra se comporta diferit sau ca relatia de cuplu s-a racit, iata cateva semne, care va pot face sa va dati seama ca barbatul de langa dumneavoastra va inseala:

- Imbunatatirea garderobei sau a aspectului fizic. Daca partenerul dumneavoastra investeste prea multi bani in garderoba sau daca are un interes brusc pentru a merge la sala si a arata bine, ar trebui sa va ridicati semne de intrebare cu privire la fidelitatea sa.

- Faptul ca da vina pe dumneavoastra. Barbatii infideli cauta mereu sa se justifice. Ei stiu ca incalca regulile relatiei de cuplu si astfel cauta sa se justifice fata de ei insisi, invinuindu-si partnera. Daca partenerul dumneavoastra incepe sa se planga tot mai mult, in legatura cu actiunile dumneavoastra si incepe sa va invinuiasca, acestea pot fi semne ale faptului ca se simte vinovat ca va inseala.

In ultimele luni, tabletele au devenit extrem de populare si au capatat din ce in ce mai mult teren printre iubitorii de tehnologie. Daca si tu esti tentat sa-ti cumperi una, dar nu stii ce si cum, iti oferim noi cateva sfaturi care sa te ajute in cautare.

Iata pasii care te ajuta sa alegi tableta care ti se potriveste cel mai bine

Inainte de toate, stabileste-ti un buget disponibil, in care va trebui sa te incadrezi. Trebuie sa stii limita superioara impusa de bugetul tau pentru a cauta doar printre tabletele care se incadreaza ca pret in aria ta de posibilitati.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.