Tigaie, tigaie ceramica

Lista articolelor despre tigaie si tigaie ceramica pe AflaCum.ro

Articole despre tigaie si tigaie ceramica

Citeste cele mai noi articole despre tigaie si tigaie ceramica publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tigaie si tigaie ceramica, pe AflaCum.ro!

Tigaile de ceramica sunt la mare cautare, in ultima perioada, printre gospodine. E demonstrat ca sunt cele mai sanatoase vase de gatit. Totusi, o folosire inadecvata, transforma tigaia din ceramica intr-un adevarat pericol.

Singura regula de care trebuie sa tii cont cand vine vorba de tigaia de ceramica este regula atentiei la folosire. Ai grija sa nu ciobesti vasul! Daca se intampla, din acel moment te sfatuim sa nu mai folosesti respectiva tigaie.

De ce periculoasa o tigaie din ceramica ciobita? Substante nocive pot ajunge in corp. Cele mai multe tigai de ceramica au doar invelisul din acest material. Pe interior, sunt facute din plumb, aluminiu sau cadmiu, care, conform specialistilor, ofera tigaii mai multa rezistenta. Din pacate, cand aceste metale se deterioreaza, ajung in alimente si apoi in organism. Se stie cat de nociv e plumbul, putand provoca dureri de stomac si chiar infertilitate!

Vrei ceva dulce de casa, dar stai rau cu timpul? Avem rezolvarea! O reteta rapida, usor de pregatit si aspectuoasa. Ne referim la biscuitii pe tigaie! Cu siguranta, vei fi supermultumit/a de aceasta reteta!

Biscuiti pe tigaie. Ingrediente:

- 4 oua;

Orice gospodina din Romania are in dotare la bucatarie macar o tigaie! Daca si tu te afli printre romanii care petrec timp sa gateasca, cu siguranta ai observat ca in partea exterioara a cozii unei tigai exista un orificiu. Probabil, te gandesti ca aceasta gaura serveste pentru agatarea tigaii. Nu e chiar asa!

E foarte adevarat ca acel orificiu din coada tigaii e binevenit cand trebuie sa pui bine tigaia spalata, insa acea gaura nu a fost prevazuta pentru asa ceva. Utilizarea sa principala? Loc pentru tacumuri si alte ustensile folosite la gatit, cum ar fi lingura si furculita.

De acum iainte, nu trebuie sa mai lasi lingura de lemn murdara de alimente pe unde apuci( in vasul in care gatesti sau, mai rau, pe fata de masa curata). Acum, o poti introduce in acel orificiu din coada tigaii. Mai mult, lingura sau orice alt tacam nu se va mai incalzi de la tempeeratura ridicata creata de dlacara aragazului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.