Vitamina b

Lista articolelor despre vitamina b pe AflaCum.ro

Articole despre vitamina b

Citeste cele mai noi articole despre vitamina b publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vitamina b, pe AflaCum.ro!

Deficienta de vitamina este mult mai prezenta la inceput de primavara. Fara necesarul de vitamine, ne simtim slabi, apatici si devenim o tinta usoara pentru virusuri.

O sa te uimeasca, dar poti sa-ti dai seama daca suferi de o deficienta de vitamine...privind in oglinda. Iti spunem exact despre ce este vorba.

1. Piele excesiv de palida. Putini oameni se pot lauda cu bronzul de pe fata la sfarsit de iarna. Totusi, daca pielea ta e prea palida, in comparatie cu aspectul ei normal, e semn ca vitamina B12 lipseste din organism. Aceasta deficienta poate instala depresia si oboseala cronica. Pentru a restabili nivelul corect al acestei vitamine, mananca mai multa carne si fructe de mare.

Vitamina B este esentiala intr-o alimentatie sanatoasa, reprezentand un compus de 12 vitamine, cele mai comune fiind tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3) si acidul folic (B9).

La nivel celular, aceste vitamine indeplinesc multe sarcini, indeplinind un rol important in sanatatea ochilor, a parului, a pielii, a nervilor si a ficatului.

Iata ce alimente sunt bogate in vitamina B:

Chiar daca consumul de alcool poate da stari de euforie, mahmureala creeaza disconfort.

Iata cateva sfaturi despre cum se trateaza mahmureala:

Remedii imediate

Citeste prospectul medicamentului  Benfogamma si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Prevenirea si tratamentul deficitului clinic de vitamina B, care nu poate fi tratat prin masuri dietetice.Carenta de vitamina B poate sa apara in: subnutritie si malnutritie (de exemplu boala beri-beri), nutritie parenterala o perioada lunga, hemodializa, malabsorbtie, polinevrite periferice degenerative, atrofie musculara, sindrom Wernicke, sindrom Korsakoff.

1. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.