Windows vista

Lista articolelor despre windows vista pe AflaCum.ro

Articole despre windows vista

Citeste cele mai noi articole despre windows vista publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre windows vista, pe AflaCum.ro!

Atunci cand ne cumparam un computer nou, ne asteptam ca acesta sa functioneze perfect, insa uneori nu este asa, deoarece exista anumite programe instalate fie de vanzator, fie de producator, care pot incetini procesul de functionare.

In acest caz este indicat sa reveniti la setarile din fabricare ale computerului, pentru ca acesta sa functioneze normal.

Iata cum se pot restabili setarile din fabricatie Dell Windows Vista:

Daca sistemul de operare al calculatorului tau este Windows Vista si fie te-ai saturat de el, fie vrei sa instalezi alt tip de sistem de operare (mai nou si mai performant), dar nu stii cum sa-l dezinstalezi pe cel actual, vei afla imediat cum poti face acest lucru.

Asigura-te ca toate fisierele importante de pe calculator (poze, texte) sunt salvate pe spatii de stocare externe (memorii usb, cd-uri, dvd-uri, hard disk-uri externe).

Introdu cd-ul/dvd-ul de instalare al sistemului de operare pe care doresti sa-l instalezi, apoi da restart calculatorului (fara a scoate cd-ul/dvd-ul de instalare din el).

Daca esti nevoit sa transferi fisiere de dimensiuni mari de pe un calculator pe altul sau pur si simplu iti doresti sa joci un joc online, impreuna cu unul dintre prietenii tai si nu stii cum poti face aceste lucruri mai usor, noi avem o solutie: conecteaza cele 2 calculatoare direct!

Cum poti face acest lucru?

Mai intai, conecteaza-le printr-un cablu simplu de conectare, suficient de lung cat sa ajunga la ambele calculatoare. Acest lucru nu este suficient, totusi, pentru ca, deocamdata, cele doua calculatoare conectate nu se vad inca. De aceea, va fi nevoie sa modifici si setarile celor doua calculatoare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.