Cum se pot restabili setarile din fabricatie Dell Windows Vista?

Cum se pot restabili setarile din fabricatie Dell Windows Vista?

Atunci cand ne cumparam un computer nou, ne asteptam ca acesta sa functioneze perfect, insa uneori nu este asa, deoarece exista anumite programe instalate fie de vanzator, fie de producator, care pot incetini procesul de functionare.

In acest caz este indicat sa reveniti la setarile din fabricare ale computerului, pentru ca acesta sa functioneze normal.

Iata cum se pot restabili setarile din fabricatie Dell Windows Vista:

- Lucruri necesare. Asigurati-va ca aveti tot ce trebuie pentru a restabili setarile din fabricatie Dell Windows Vista. Pregatiti-va computerul Dell, un CD sau un DVD pe care sa puteti inscriptiona date, un memory stick sau un hard disk extern pentru a copia informatiile de pe computer.
- Procesul de transferare. Faceti copii de rezerva ale infomatiilor si programelor din computer, deoarece procesul de restabilire a setarilor din fabricatie presupune pierderea tutror datelor.

- Dispozitive si drivere. Dupa ce ati trasnferat datele, deconectati toate dispozitivele si driverele din unitatea centrala (webcam, imprimanta, memory stick). Lasati conectate tastatura si mouse-ul, deoarece aveti nevoie de ele in procesul de restabilire a setarilor din fabricatie Dell Windows Vista.

- Restartati sistemul computerului, dupa ce ati transferat datele din computer si ati facut toate pregatirile necesare, oprind calculatorul si redeschizandu-l.

- Indiciul logo-ului Dell. In timpul restartarii sistemului computerului veti vedea logo-ul Dell. Apasati tasta F8 in mod repetat. Va aparea o lista de optiuni, din care trebuie sa alegeti “Repair your Computer” si apoi apasati tasta Enter.

- Alegeti optiunea US, din fereastra cu optiuni aparuta pe ecran si apasatii OK.

- Contul utilizatorului si parola. Vi se va cere sa va introduceti numele de utilizator si parola pentru contul Windows Vista. Daca nu aveti asa ceva, lasati spatiile libere si dati OK.

- Restabilirea setarilor din fabricatie ale computerului. Pe ecran vor aparea o serie de optiuni. In partea de jos veti gasi “Dell Factory Image Restore”, pe care trebuie s-o alegeti, initializand, astfel, o etapa ce va fi completata in 45 de minute. Dupa aceasta, vi se va cere sa restartati sistemul computerului, pentru a termina procesul.

Etichete: drivere, dell, windows vista

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Computerele sunt aparate absolut necesare supravietuirii in societatea contemporana. Multi angajatori si multe scoli cer cunostinte minime...
Driverele sunt fisiere de configurare care ajuta hardware-ul si alte dispozitive sa functioneze si instalarea lor poate...
Driverele sunt parti ale software-ului unui computer, care permit unitatii centrale (CPU) a computerului sa comunice cu...