Cum se pot restabili setarile din fabricatie Dell Windows Vista?

Cum se pot restabili setarile din fabricatie Dell Windows Vista?

Atunci cand ne cumparam un computer nou, ne asteptam ca acesta sa functioneze perfect, insa uneori nu este asa, deoarece exista anumite programe instalate fie de vanzator, fie de producator, care pot incetini procesul de functionare.

In acest caz este indicat sa reveniti la setarile din fabricare ale computerului, pentru ca acesta sa functioneze normal.

Iata cum se pot restabili setarile din fabricatie Dell Windows Vista:

- Lucruri necesare. Asigurati-va ca aveti tot ce trebuie pentru a restabili setarile din fabricatie Dell Windows Vista. Pregatiti-va computerul Dell, un CD sau un DVD pe care sa puteti inscriptiona date, un memory stick sau un hard disk extern pentru a copia informatiile de pe computer.
- Procesul de transferare. Faceti copii de rezerva ale infomatiilor si programelor din computer, deoarece procesul de restabilire a setarilor din fabricatie presupune pierderea tutror datelor.

- Dispozitive si drivere. Dupa ce ati trasnferat datele, deconectati toate dispozitivele si driverele din unitatea centrala (webcam, imprimanta, memory stick). Lasati conectate tastatura si mouse-ul, deoarece aveti nevoie de ele in procesul de restabilire a setarilor din fabricatie Dell Windows Vista.

Pagina 1/2
Etichete: drivere, dell, windows vista

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Computerele sunt aparate absolut necesare supravietuirii in societatea contemporana. Multi angajatori si multe scoli cer cunostinte minime...
Driverele sunt fisiere de configurare care ajuta hardware-ul si alte dispozitive sa functioneze si instalarea lor poate...
Driverele sunt parti ale software-ului unui computer, care permit unitatii centrale (CPU) a computerului sa comunice cu...