Machiaj

Afla gratuit cele mai tari ponturi in materie de beauty si alege tratamentele cosmetice si coafurile care iti definesc personalitatea.

Femeile folosesc blush-ul sau fardul de obraz pentru a inviora putin  fata, pentru a o face mai luminoasa, mai vesela, mai putin obosita.

Daca ai ochii verzi si vrei sa scoti in evidenta frumusetea si nuanta unica a acestora trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

Sunt rare persoanele care sa aiba culoarea ochilor cenusie. Daca ai ochii cenusii si vrei sa afli cum sa te machiezi ca sa-i pui in valoare, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

Multe persoane se plang astazi din cauza problemelor pe care le au cu tenul: acnee, puncte negre, pete, cosuri, dar este o realitate ca foarte putine persoane au un ten perfect.

Zeitele din mitologia greaca reprezinta si azi un punct de interes in stabilirea a ceea ce este frumosul prin aparitia lor  diafana si prin simplitatea lor.

Extensiile de gene sunt alegerea cea mai buna daca vrei sa-ti scoti in evidenta senzualitatea si frumusetea naturala.

Rolul machiajului este de a ascunde defectele si de a evidentia frumusetea naturala, deci, un make-up bine realizat poate captiva de la prima vedere.

Machiajul are rolul de a scoate in evidenta trasaturile frumoase si de a ascunde defectele, iar pentru ca acesta sa fie de un real succes, trebuie sa stii cum sa-l aplici daca forma fetei este patrata.

Machiajul de seara trebuie sa fie mai special, mai sofisticat  decat machiajul de zi cu zi.

Daca nu te intereseaza prea mult parerea altora sau cum te vad ceilalti, atunci probabil ca nu conteaza ce pui pe tine, deci poti sa te imbraci cat se poate de neinspirat.

Pudra este considerata un element de baza in arta cosmetica, ce se aplica inaintea machiajului.

Un machiaj bine realizat poate face ca oricine sa arate bine, dar, daca nu este bine aplicat iar culorile nu sunt bine alese, rezultatul poate fi un dezastru.