Machiaj

Afla gratuit cele mai tari ponturi in materie de beauty si alege tratamentele cosmetice si coafurile care iti definesc personalitatea.

La fel ca persoanele cu pielea deschisa la culoare, cele cu tenul de culoare inchisa pot prezenta pete decolorate, pistrui, cicatrici si alte defecte, ce pot fi acoperite cu un fond de ten de calitate, intr-o nuanta potrivita.

Iata cum puteti sa va ascundeti cosurile de pe fata cu ajutorul machiajului:

Un machiaj nude, simplu si natural este usor de aplicat si se potriveste ocaziilor speciale din timpul zilei.

Un machiaj natural este intotdeauna la moda. Iata cateva sfaturi despre aplicarea machiajului pentru crea un look natural:

Fiecarui anotimp ii corespunde un anume tip de machiaj. Iata ce fel de machiaj se poarta in toamna 2014:

Se stie ca femeile petrec timp indelungat in fata oglinzii pentru aplicarea machiajului. Iata cum puteti face acest lucru in numai 10 minute:

Iata cateva sfaturi despre cum se realizeaza un machiaj al ochilor pe baza de umbre reusit, fara a exagera:

Produsele de machiaj ar trebui sa fie cat mai usoare, pentru a nu incarca tenul si pentru a-i oferi acestuia un plus de naturalete.

Culoarea potrivita de ruj poate face diferenta intre un machiaj elegant si unul lipsit de bun gust.

Afla cum sa scapi de cearcane, riduri sau cosuri folosind aplicatia Perfect 365 cu ajutorul careia poti edita sau retusa rapid orice fotografie astfel incat sa obtii o imagine perfecta.

Este foarte important pentru sanatatea pielii tale sa indepartezi orice urma de machiaj in fiecare seara inainte de culcare.

Machiajul zilnic are rolul de a ascunde micile imperfectiuni, de a defini liniile fetei si de a va scoate in evidenta ochii.

In zilele noastre e destul de usor sa-ti faci un tatuaj oriunde.

Machiajul e cunoscut pentru scoaterea in evidenta a trasaturilor oamenilor. E de asemenea vestit pentru ascunderea defectelor si petelor.

Buzele tale au deseori nevoie de un pic mai multa culoare pentru a le defini forma.

Cicatricile determina o multime de oameni sa fie exagerat de constienti de ele, avand un impact negativ asupra stimei de sine in tot acest proces. Dar exista modalitati de a le acoperi.

O simpla aplicare de machiaj poate starni intr-o clipa interes pentru aspectul tau.

Europenii si americanii au ochii rotunzi si pleoapele vizibile, in comparatie cu majoritatea asiaticilor, care au ochii alungiti si pleoape inguste.

Iata cum se face manichiura frantuzeasca in 11 pasi:

Baza de machiaj este un produs cosmetic ce se aplica inaintea machiajului si care asigura o rezistenta mai mare a acestuia.