Familie

Fie ca ai o familie sau esti pe cale sa intemeiezi una, fie ca ai copii sau esti pe cale de a deveni mama, intotdeauna ai nevoie de indrumari. Citeste sfaturile noastre despre sarcina, copii, casa, relatii sau nunta si afla cum sa iti mentii familia unita, chiar si in situatiile de stres!

Casa Copii Nunta Relatii Educatie Sarcina

Cu toti avem de-a face cu mirosurile neplacute din casa, din cauze diferite. Iata cateva metode prin care puteti scapa de ele:

Oricine poate croseta cu usurinta un fular, fara costuri exagerate si fara a depune un efort prea mare. Iata cum se croseteaza un fular multicolor:

Petele de grasime de pe haine pot aparea cu usurinta, insa sunt destul de greu de scos. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Daca observati ca apa, din chiuveta sau cada nu se scurge in mod corespunzator, inseamna ca acestea sunt infundate.

De multe ori se intampla ca doua persoane de sex opus sa se inteleaga foarte bine, ca amici, iar unul dintre ei sa se indragosteasca de celalalt si sa-si doreasca sa treaca de la prietenie, la o relatie de cuplu.

Imprimarea palmelor este o activitate creativa pentru copii si adulti, ce poate fi transformata in arta, dupa cum urmeaza:

Prepararea produselor de curatenie acasa prezinta o serie de avantaje, cum ar fi faptul ca stiti de ingrediente contin si puteti evita mirosurile intepatoare, rezidurile neplacute si iritantii ce provoaca alergii.

Daca va place un baiat si nu vi-l puteti scoate din minte, cu siguranta va intrebati daca sentimentele sunt reciproce.

Scurgerile de la cada sau de la chiuveta sunt greu de desfundat si de obicei necesita interventia unui instalator sau folosirea unor solutii speciale.

Intr-o lume dominata de tehnologie, in care petrecem din ce in ce mai mult timp acasa, in fata televizorului si a calculatorului, atat adultii, cat si copiii sunt in general destul de sedentari.

Este important ca atunci cand cumparati pantofi de sport pentru copii, acestia sa fie potriviti si comozi, pentru a nu impiedica desfasurarea in bune conditii a activitatilor micutilor.

Anual, milioane de parinti cheltuie sume considerabile de bani pentru achizitionarea rechizitelor scolare ale copiilor lor.

Scoala nu trebuie sa fie vazuta ca o inchisoare sau ca un loc plictisitor si stresant. Iata cum puteti sa va simtiti bine la scoala:

Cel mai mare consum de apa dintr-o gospodarie se inregistreaza atunci cand tragem apa la toaleta.

Traim intr-o lume din ce in ce mai egoista, in care oamenii tind sa devina la fel, iar majoritatea parintilor incearca sa le ofere copiilor tot ce le sta in putinta, pentru a-i face fericiti.

Despartirile nu sunt usoare si poate fi destul de stanjenitor sa dati ochii cu fosta sau fostul.

O buna putere de concentrare este un lucru absolut necesar pentru elevi si angajati, deoarece ii face sa fie mai fericiti si mai bine organizati.

Temperaturile ridicate din timpul verii pot crea o senzatie de disconfort, ce poate impiedica buna functionare a organismului si implicit intreprinderea activitatilor de zi cu zi.

Traim in era internetului, a sms-urilor si a jargonului specific acestora, iar multi dintre noi uita cum se folosesc corect semnele de punctuatie, in limba materna, daramite intr-o limba straina.

Camerele cu putine ferestre sau instalatii electrice pot parea mici si intunecoase.