Familie

Fie ca ai o familie sau esti pe cale sa intemeiezi una, fie ca ai copii sau esti pe cale de a deveni mama, intotdeauna ai nevoie de indrumari. Citeste sfaturile noastre despre sarcina, copii, casa, relatii sau nunta si afla cum sa iti mentii familia unita, chiar si in situatiile de stres!

Casa Copii Nunta Relatii Educatie Sarcina

Sarcina este o perioada frumoasa, dar dificila din viata unei femei, cu schimbari hormonale, ce atrag dupa sine o serie de pofte.

In era Internetului tot mai multe persoane incep relatii online.

Tavile uzate pentru cuburi de gheata pot avea multe intrebuintari, datorita compartimentelor, cum ar fi: pastrarea monedelor, a nasturilor sau a altor maruntisuri.

Nu toate femeile au aceleasi simptome in timpul sarcinii si acestea pot varia de la o sarcina la alta in cazul unei singure persoane.

Nuntile si ceremoniile religioase sunt momente frumoase, pline de incarcatura emotionala.

Multe persoane sunt timide cand vine vorba de contactul cu cei din jur si intampina dificultati de comunicare, din cauza faptului ca nu vor sa-i intrerupa sau sa-i deranjeze pe ceilalti.

Organizarea unei nunti poate fi un proces destul de stresant, mai ales daca exista multe persoane implicate, care isi dau cu parerea.

Daca sunteti adolescente si nu va puteti decide pe cine sa alegeti dintre mai multi iubiti, iata cum puteti face fata relatiilor concomitente:

Daca doriti sa va puneti amprenta personala asupra nuntii si nu doriti sa fiti un simplu invitat la cel mai important eveniment din viata de cuplu, atunci iata cateva sfaturi despre cum poate fi personalizata o nunta:

Desi pare incredibil, iar o viata de om rareori trece de 100 de ani, exista voci care spun ca nu este imposibil sa traiesti mult daca iti ghidezi existenta dupa cateva principii simple, de pastrare si protejare a sanatatii.

Combinata cu conversatia, privirea reprezinta unul dintre secretele artei seductiei, valabil in cazul ambelor sexe. Iata cum puteti seduce pe cineva din priviri:

In zilele noastre tot mai multi miri opteaza pentru nunti neconventionale, in aer liber, pe plaja, in varf de munte sau in locatii exotice.

Iata cum puteti repara sistemul de blocare a capului de aspiratie a unui aspirator acasa, fara a apela la ajutorul unui specialist:

Fumatul in randul adolescentilor a devenit una dintre marile probleme ale societatii noastre, aceasta situatie generand probleme extrem de grave pentru sanatatea lor.

Chiar daca viitoarele mamici sustin ca nu conteaza sexul copilului, sanatatea acestuia fiind pe primul loc, fiecare femeie insarcinata are o preferinta secreta in acest sens.

Accesoriile sunt mici detalii, accente si piese de mobilier care intregesc o incapere si o fac deosebita.

Poluarea sub forma de smog si monoxid de carbon afecteaza aerul in marile orase din lume, fiind extrem de periculoasa pentru oameni si pentru mediul inconjurator.

Baietilor le poate fi destul de greu sa se apropie de o fata si sa lege o relatie de prietenie cu aceasta.

Iata cateva metode de indepartare a petelor de ceara de pe covoare:

Dantela veche este delicata si necesita o atentie deosebita cand este spalata de mana.