Femei

Afla cum sa porti imbracamintea de sezon ca sa fii eleganta si rafinata. Fie ca preferi tinutele casual, te pregatesti pentru o nunta sau mergi la o intalnire importanta, imbracamintea te ajuta sa iti scoti in evidenta atuurile De aceea noi te indrumam cum sa alegi doar acele piese vestimentare care te avantajeaza!

Probabil ca nu exista garderoba care sa nu contina cel putin cateva zeci de tricouri. Dar cati dintre voi reusesc sa le impatureasca atat de bine in vederea depozitarii, incat sa evite formarea de cute.

Dimensiunea taliei este importanta atunci cand ai nevoie sa cunosti masura exacta pentru imbracaminte. De asemenea, o talie zvelta este un bun indicator al starii generale de sanatate. Opus acesteia, talia groasa inseamna un risc crescut de hipertensiune arteriala, boli cardiovasculare sau accidente vasculare cerebrale.

Nunta este momentul in care se celebreaza iubirea dintre doi oameni. La acest eveniment festiv, prieteni, rude, colegi de serviciu sau de scoala se aduna impreuna ca sa se simta bine.