Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Citeste prospectul medicamentului Nonafact 100 UI/ml Liofilizat si solvent pentru solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Locoid 0,1% lipocrema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Medroxiprogesteron si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Metilergometrina maleat, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Metilergometrina Maleat, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Metoclopramid, solutie pediatrica uz intern si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Modustatine 0,250 mg, pulvere liofilizata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului MST Continus, comprimate filmate cu eliberare modificata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Naglazyme 1 mg/ml, concentrat pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Neo-gilurytmal, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Neoclarityn 5 mg comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Neulasta 6 mg solutie injectabila in seringa preumpluta si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Neupro este o gama de plasturi transdermici (plasturi care elibereaza un medicament prin piele).

Citeste prospectul medicamentului Neuracin B forte si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Nevanac, 1 mg/ml picaturi oftalmice, suspensie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Nevirapine Teva este un medicament care contine substanta activa nevirapina.

Citeste prospectul medicamentului Nexavar si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Nexium 20 mg, 14 comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Nexium 40mg 14 capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Nexium, granule gastrorezistente pentru suspensie orala si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.