Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Citeste prospectul medicamentului Cefuroxima Antibiotice 250 mg si 500 mg, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului CIPROBAY® URO, comprimate filmate , comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului DEPAKINE® CHRONO 500 mg, comprimate filmate divizabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Diphereline 0,1 mg, flacoane injectabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului DivaDeva Restore Tratament Profesional de Revitalizare a Pielii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Docetaxel Accord, concentrat solutie perfuzabila se utilizeaza pentru tratarea unor tipuri de cancer.

Citeste prospectul medicamentului ELIGARD 45 mg, pulbere si solvent pentru solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Endotelon, comprimate filmate gastrorezistente 50 mg sau 150 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Epicogel, suspensie pentru uz intern si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Epoetin Alfa Hexal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Eracine, capsule 150 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Ercefuryl 200 mg capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Ergoceps, solutie pentru uz intern si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Ergomet, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Eritro 200 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului ERITROACNOL , unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Eritromicina lactobionat, flacoane injectabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului ERYFLUID, solutie externa si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului ERYTHRODAR si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Escitasan 10 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.