Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Aceclofen este un produs antiiflamator indicat in tratamentul afectiunilor reumatismale inflamatorii sau degenerative (artrita reumatoida, osteoartrita si spondilartrita, sindroame dureroase ale coloanei vertebrale), dar si in afectiuni dureroase ginecologice (dismenoree primara sau anexita).

Citeste prospectul medicamentului Acid folic drajeuri. Vezi la ce se intrebuinteaza.

Prospect pentru medicamentul Bromhexim comprimate de la AC Helcor!

Prospect HUMEX EXPECTORANT sirop pentru adulti. Afla pentru ce este indicat si cum se administreza.

Citeste prospectul medicamentului Prospan sirop! Afla pentru ce afectiuni este indicat si cum se foloseste!

Cititi prospectul medicamentului CERAZETTE 0,075 mg, comprimate filmate si aflati pentru ce este indicat!

Cititi prospectul medicamentului DEBRIDAT , suspensie buvabila si aflati pentru ce este indicat!

Cititi prospectul medicamentului ASCOVIT, comprimate sau vitamina c, cum mai este cunoscut!

Cititi prospectul medicamentului Bepanthen unguent. Aflati la ce se foloseste si cum se utilizeaza

Cititi prospectul medicamentului Aerius. Acesta este folosit in tratarea rinitei alergice sau a urticariei idiopatice cronice.

Baneocin pudra este folosit pentru infectii bacteriene ale pielii de mica extindere, de ex: Herpes simplex, Herpes zoster/vezicule de varicela, impetigo contagios supurant, ulcere infectate ale gambei, eczeme infectate, dermatite fesiere (la nou-nascuti) infectate cu bacterii.

5-FLUOROURACIL, solutie injectabila este indicat in carcinom gastric, de colon, mamar, rectal, uterin, pancreatic, al vezicii urinare, care nu beneficiaza de tratament chirurgical sau iradiere.

Cititi prospectul pentru medicamentul A-Cerumen. Acesta protejeaza urechea de infectii, patrunderea de praf si corpi straini.

Comprimatele de Coldrex sunt indicate pentru ameliorarea simptomelor de raceala si gripa. La primele semne de raceala sau gripa luati Coldrex cu apa sau o bautura calda. Pentru a obtine o ameliorare maxima, luati Coldrex pe toata durata racelii.

Cititi prospectul medicamentului Tertensif, indicat in hipertensiune arteriala esentiala.

ACID ACETILSALICILIC TAMPONAT sau aspirina este un medicament analgezic, antipiretic, antiinflamator la doze ridicate, antiagregant plachetar.

Algocalmin comprimate este indicat pentru stari dureroase de diverse etiologii: colica renala, dureri post-operatorii. Mialgii, nevralgii, lumbago, sciatica, cefalee, gripa, stari febrile.

ACC 100 pulbere pentru solutie orala, 100 mg sau Acetilcisteina este indicata ca terapie secretolitica in special in afectiunile bronsice si pulmonare acute (bronsita acuta, bronsiectazii, in acutizarile bronhopneumopatiei cronice si in mucoviscidoza)- insotite de tulburari ale secretiei bronsicee

ACID ACETILSALICILIC, comprimate sau aspirina este un medicament care se foloseste penntru dureri moderate, febra, actiuni inflamatorii sau pentru prevenirea trombozelor!

Acid ibandronic Sandoz se utilizeaza pentru prevenirea "evenimentelor osoase" (fracturi osoase sau complicatii osoase care necesita tratament) la pacientii cu cancer de san si metastaze osoase (cand cancerul s-a raspandit la nivelul oaselor).