Cum sa fii productiv astazi

Cum sa fii productiv astazi

Unul dintre cele mai satisfacatoare sentimente din viata unei persoane vine de la o zi productiva.

O zi productiva nu trebuie sa insemne mai multe ore obositoare de munca grea. De fapt, daca este facuta in mod curent si corect, nici nu-ti vei da seama de cantitatea lucrurilor pe care le poti realiza pe masura ce te mobilizezi pe parcursul zilei.

Pasi de urmat:

1

Trezeste-te cu o atitudine pozitiva. Trebuie sa-ti dai motive pentru care astazi va fi o zi grozava. Poate vei vizita un muzeu impreuna cu scoala ta, vei povesti cu un vechi prieten sau pur si simplu te vei duce la restaurantul preferat pentru a lua masa de pranz. Indiferent care este motivul, iti va da o perspectiva grozava asupra vietii si te va ajuta sa fii mai productiv astazi.

2

Serveste un mic dejun sanatos, echilibrat. Urmeaza acest exemplu pe tot parcursul zilei cu masa de pranz si cina, stiind ca efortul despus pentru a manca sanatos va fi extrem de satisfacator. Corpul si creierul tau iti vor fi foarte recunoscatori.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Majoritatea managerilor considera veniturile mai importante decat angajatii. Cel mai probabil, nu cunosc sau ignora, in mod...
Fiecare dintre noi doreste sa aiba succes la locul de munca si sa-si impuna cat mai mult...
Activitatile de ingrijire a propriei persoane va pot ajuta sa reduceti stresul si sa va imbunatati starea...