Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta cu sos rosu se folosesc 3 porumbei tineri, masline si diverse condimente pentru gust.
Pentru aceasta reteta cu sos rosu se folosesc 3 porumbei tineri, masline si diverse condimente pentru gust.
Ingrediente:
- 3 porumbei,
- o lingura de untura,
- 2 cesti zeama de carne,
- ½ lingura de faina,
- 12 fire arpagic,
- 150 g masline,
- o frunza de dafin,
- un fir de cimbru,
- sare, piper.
Mod de preparare:
Se curata porumbeii si se pun intr-o cratita pe foc cu o lingura de untura.
Cand s-au rumenit se scot la o parte, iar in cratita se presara faina care se stinge cu 2 cesti de zeama de carne.
Se pune sare, piper, o frunza de dafin si o crenguta de cimbru.
Cand sosul incepe sa fiarba se pun porumbeii iarasi in cratita, cu arpagicul si maslinele (fierte separat in apa, ca sa se desareze).
Se lasa sa fiarba pana ce sunt porumbeii fragezi si sosul destul de scazut.
Inainte de a servi se scoate cimbrul si frunza de dafin.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.