Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Adevaratul biftec este facut numai din muschi. In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar si se tine aproximativ o jumatate de ora.
Adevaratul biftec este facut numai din muschi. In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar si se tine aproximativ o jumatate de ora.
Ingrediente:
- 1,2 kg muschi de vaca,
- o lingurita de untura (sau o feliuta de slanina),
- sare.
Mod de preparare:
Se curata muschiul de pielite si se taie in bucati potrivite de 2 cm grosime.
Se bate carnea usor cu manerul cutitului sau cu lama satarului si se sareaza.
Se sterge cu o carpa si se pune pe gratarul incins si bine uns cu o bucata de slanina cruda sau o pana muiata in untura.
Nu se intoarce decat cand este destul de rumenita pe o parte si nu se inteapa cu furculita la intors.
Mod de preparare:
Se serveste cu cartofi prajiti si cu salata.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.