Biftec

Lista articolelor despre biftec pe AflaCum.ro

Articole despre biftec

Citeste cele mai noi articole despre biftec publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre biftec, pe AflaCum.ro!

Pentru aceasta reteta se foloseste muschiul de vaca.

Ingrediente:

- 1,2 kg muschi de vaca,
- 250 g ciuperci,
- 2 cepe mijlocii,
- 2 linguri unt,
- un lingura de untura,
- o lingura de faina,
- o ceasca zeama de carne,
- o lingura de bulion,
- un pahar de vin alb,
- unt proaspat (cat o nuca),
- sare, piper.

Mod de preparare:

Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus de ou, ceapa si condimente.

Noi va propunem o reteta de biftec tartar cu sardele.

Ingrediente:

Indiferent cum se prepara biftecul, adevaratul biftec este facut numai din muschi.

Ingrediente:

- 1,2 kg muschi de vaca,
- 6 oua,
- o lingura de unt, sare.

Mod de preparare:

Adevaratul biftec este facut numai din muschi. In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar si se tine aproximativ o jumatate de ora.

Ingrediente:

- 1,2 kg muschi de vaca,
- o lingurita de untura (sau o feliuta de slanina),
- sare.

Biftecul de vaca adevarat se prepara doar din muschi. Se trece prin faina si se prajeste in tigaie.

Ingrediente:

- 1,2 kg muschi de vaca,
- 1 lingura de faina,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Adevaratul biftec de vaca este facut numai din muschi. Iata cum se prepara biftecul natur de vaca sau vitel.

Ingrediente:

- 1,2 kg muschi de vaca,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.