Cotlete de berbec la gratar

Cotlete de berbec la gratar

O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de legume.

Din aceasta categorie fac parte cotletele de berbec.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingurita de ulei,
- sare, piper.

Mod de preparare:

1

Se taie cotletele si se pregatesc ca mai sus.

2

Se ung cu ulei si se tin cateva minute.

3

Se pun pe gratarul incins bine, se frig pe ambele parti, se sareaza cand sunt aproape gata.

Mod de servire:

Se servesc cu fasole boabe.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Condimentele sunt cele care dau savoare unei fripturi picante servite cu sos. Daca iti place sa combini...
O reteta usor de preparat, dar gustoasa sunt paneurile obtinute din cotlete de porc. Totusi nu incercati...
Cotletele de vitel se pot cumpara de la macelarie sau supermarket gata transate, deoarece osul de vitel...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare