Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Carnea de caprioara poate fi preparata la cuptor, fripta la tigaie sau la gratar.
Carnea de caprioara poate fi preparata la cuptor, fripta la tigaie sau la gratar.
Iata o reteta rapida de cotlete de caprioara prajite in tigaie.
Ingrediente
- 6 cotlete,
- o lingura unt,
- 2 lingurite ulei,
- sare.
Mod de preparare:
Se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze.
Se pune intr-o tigaie untul amestecat cu ulei.
Cand grasimea este fierbinte, se pun cotletele si se frig pe ambele parti. Nu trebuie lasate sa se usuce.
Se servesc cu sos de ciuperci sau cu sos de vin pregatit separat, la care se adauga si sosul din tigaia in care s-a fript.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.