Cotlete de caprioara fripte la tigaie

Cotlete de caprioara fripte la tigaie

Carnea de caprioara poate fi preparata la cuptor, fripta la tigaie sau la gratar.

Iata o reteta rapida de cotlete de caprioara prajite in tigaie.

Ingrediente

- 6 cotlete,
- o lingura unt,
- 2 lingurite ulei,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze.

2

Se pune intr-o tigaie untul amestecat cu ulei.

3

Cand grasimea este fierbinte, se pun cotletele si se frig pe ambele parti. Nu trebuie lasate sa se usuce.

4

Se servesc cu sos de ciuperci sau cu sos de vin pregatit separat, la care se adauga si sosul din tigaia in care s-a fript.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Condimentele sunt cele care dau savoare unei fripturi picante servite cu sos. Daca iti place sa combini...
O reteta usor de preparat, dar gustoasa sunt paneurile obtinute din cotlete de porc. Totusi nu incercati...
Cotletele de vitel se pot cumpara de la macelarie sau supermarket gata transate, deoarece osul de vitel...