Friptura de iepure la frigare

Friptura de iepure la frigare

Carnea de iepure crescut la curte este mult mai hranitoare decat orice alt tip de carne folosit de majoritatea gospodinelor la obtinerea feluritelor preparate culinare.

O reteta rapida este si friptura de iepure de crescatorie la frigare. Pentru acest preparat se poate folosi si vanat de iepure.

Ingrediente:

- spinarea de la un iepure mare,
- 250 g slanina,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se alege partea pe care vrem s-o frigem, se pune pe frigare, se impaneaza in felii de slanina subtiri, dar cat mai mari, care se leaga cu ata.

2

Se invarte pe foc bun.

3

Cand friptura este gata, se indeparteaza atele, se scoate de pe frigare si se serveste cu sos.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca cei mai multi dintre noi pregatesc un papricas din carne pasare, de vita sau de porc,...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si satios este...
Asa cum stim deja, preparatele cu carne de iepure sunt sanatoase daca in loc de vanat se...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare