Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Limba de vita sau de porc se poate fierbe impreuna cu zarzavat de supa si se serveste cu sosul dorit.
Iata cum se prepara limba rasol, fie ca preferati limba de vita sau de porc.
Limba de vita sau de porc se poate fierbe impreuna cu zarzavat de supa si se serveste cu sosul dorit.
Iata cum se prepara limba rasol, fie ca preferati limba de vita sau de porc.
Ingrediente:
- o limba cam de 1 kg,
- 3 litri apa,
- 2 cepe,
- un patrunjel,
- 10 boabe piper,
- sare.
Mod de preparare:
Se spala limba in mai multe ape si se tine o ora in apa rece, inainte de a fi pregatita.
Se pune la fiert intr-o oala cu apa rece.
Cand incepe sa dea in clocot, se ia spuma, se adauga zarzavatul, sare, piper, se acopera si se lasa sa fiarba potolit timp de trei ore (limba de vitel si cea de purcel fierb mai repede).
Se curata fierbinte de piele, incepand de la varf, tragand usor si ajutandu-ne cu un cutit mic.
Se serveste fierbinte cu sos de hrean, de rosii sau cu alt sos. Zeama in care a fiert poate servi la pregatirea unei supe de zarzavat.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.