Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Carnea de vitel poate fi asezonata cu dovlecei, cartofi sau cu conopida. Indiferent de leguma aleasa, mancarea obtinuta va fi gustoasa.
Carnea de vitel poate fi asezonata cu dovlecei, cartofi sau cu conopida. Indiferent de leguma aleasa, mancarea obtinuta va fi gustoasa.
Ingrediente:
- 750 g carne,
- o lingura de unt sau untura,
- o ceapa,
- o lingurita de faina,
- 4 dovlecei frumosi sau 5 dovlecei in floare,
- o lingurita de marar tocat,
- 2 linguri de smantana,
- sare.
Mod de preparare:
Se prajeste carnea de vitel in unt sau in untura, cu ceapa si putina faina.
Se adauga apa si se lasa sa fiarba inabusit.
Se rad dovleceii de coaja.
Cei mici in floare se lasa intregi, cei mari se taie in patru in lung, apoi in bucati de 5 - 6 cm. Se prajesc in putina grasime.
Cand carnea este pe jumatate fiarta, se pun dovleceii si mararul, se da cratita la cuptor si se lasa sa fiarba inabusit pana ce dovleceii sunt gata.
Dovleceii prea fierti se sfarama usor. Dupa gust, inainte de a se servi, se pot adauga doua linguri de smantana.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.