Cum sa faci salata Perla neagra

Cum sa faci salata Perla neagra

Iti prezentam, astazi, o salata speciala, care merge in orice sezon, desi este o traditie pe masa de Revelion a romanilor. Ne referim la salata Perla Neagra.

Salata Perla Neagra. Ai nevoie de:

- 200 grame de carne de vita;

- 4 oua fierte bine(sa aiba galbenusul tare)

- 100 grame de nuci;

- o mana de masline negre mai mari;

- cateva linguri de maioneza facuta acasa;

- 150 grame de cascaval;

Salata Perla Neagra. Ce trebuie sa faci:

- spala carnea si fierbe-o;

- taie carnea fasii;

- piseaza nucile marunt.

- da cascavalul pe razatoare;

- da si ouale pe razatoare, fara sa le amesteci cu cascavalul;

- aseaza cate un strat din: carne, nuci, 3/4 cascaval ras, oua;

- peste fiecare strat vei pune maioneza;

- decoreaza, la final, salata cu cascaval ras si cu masline.

Spor la treaba si pofta buna!

Citeste si: Cum sa prepari cea mai buna salata boeuf

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carnea de vita poate fi asezonata cu orice tip de legume, inclusiv cu telina, o leguma medicament...
Vrei sa gatesti ceva rapid si foarte gustos? Avem solutia. Vorbim despre delicioasa salata de fasole verde...
Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar,...