Cum sa faci salata Perla neagra

Cum sa faci salata Perla neagra

Iti prezentam, astazi, o salata speciala, care merge in orice sezon, desi este o traditie pe masa de Revelion a romanilor. Ne referim la salata Perla Neagra.

Salata Perla Neagra. Ai nevoie de:

- 200 grame de carne de vita;

- 4 oua fierte bine(sa aiba galbenusul tare)

- 100 grame de nuci;

- o mana de masline negre mai mari;

- cateva linguri de maioneza facuta acasa;

- 150 grame de cascaval;

Salata Perla Neagra. Ce trebuie sa faci:

- spala carnea si fierbe-o;

- taie carnea fasii;

- piseaza nucile marunt.

- da cascavalul pe razatoare;

- da si ouale pe razatoare, fara sa le amesteci cu cascavalul;

- aseaza cate un strat din: carne, nuci, 3/4 cascaval ras, oua;

- peste fiecare strat vei pune maioneza;

- decoreaza, la final, salata cu cascaval ras si cu masline.

Spor la treaba si pofta buna!

Citeste si: Cum sa prepari cea mai buna salata boeuf

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carnea de vita poate fi asezonata cu orice tip de legume, inclusiv cu telina, o leguma medicament...
Esti vegetarian sau pur si simplu vrei sa faci o pauza de la consumul de carne? Daca...
Vrei o salata simpla, rapida, dar, in egala masura, foarte gustoasa si aparte? Avem exact ceea ce...