Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Mancarea de pere cu carne de vita este dulce deoarece in reteta se folosesc atat fructe bogate in fructoza, cat si zahar.
Mancarea de pere cu carne de vita este dulce deoarece in reteta se folosesc atat fructe bogate in fructoza, cat si zahar.
Ingrediente:
- 1 kg pere,
- 600 g carne,
- 2 linguri de untura,
- o lingurita de faina,
- 6 lingurite de zahar,
- sare.
Mod de preparare:
Se taie carnea in bucati potrivite.
Se prajesc in cratita cu o lingura de untura.
Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda.
Se pune sare si putina apa calda. Se lasa sa fiarba o ora, turnand din cand in cand putina apa calda.
Se spala perele (nu se curata de coaja), se taie bucati potrivite, se scot mijlocul pietros si casuta cu seminte si se prajesc usor cu putina untura.
Se pun peste carne cand aceasta este aproape gata.
Se adauga un sos de zahar ars, in care s-a pus un praf de faina.
Se dau jumatate de ora la cuptor.
Mancarea de pere cu carne de vita se serveste calda.
Pont: Ca sa fiarba mai repede, folositi carne de manzat. De asemenea, carnea de vitel este si mai frageda.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.