Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Puiul cu mazare pastai este la fel de gustos ca si carnea de pui cu fasole pastai.
Puiul cu mazare pastai este la fel de gustos ca si carnea de pui cu fasole pastai.
Cele doua retete se prepara similar, in sensul ca mazarea poate fi inlocuita cu fasolea verde sau chiar combinata, dupa preferinte.
Ingrediente:
- un pui mare,
- un kilogram mazare pastai verzi,
- o ceapa,
- o lingurita de zahar,
- o lingurita de bulion,
- o legatura marar verde
- sare.
Mod de preparare:
Se scoate mazarea din pastai si se spala.
Bucatile de pui se spumeaza, iar apoi se adauga la fiert mazarea cu putina apa ca sa fiarba inabusit cel putin o jumatate de ora, pana se inmoaie atat carnea de pui, cat si mazarea, dar fara sa se sfarame.
Cand mancarea este aproape gata, se adauga sare, zahar, marar verde tocat si bulion.
Se tine la cuptor o jumatate de ora inainte de a fi data la masa.
Similar, se prepara puiul cu mazare verde, fie ea proaspata sau conservata.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.