Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Puiul preparat cu sos alb si smantana este asemanator la gust cu ciulamaua, doar ca are o consistenta mai cremoasa.
Puiul preparat cu sos alb si smantana este asemanator la gust cu ciulamaua, doar ca are o consistenta mai cremoasa.
Ingrediente:
- 2 pui mijlocii,
- o lingura de unt,
- o ceasca de smantana,
- o lingurita de faina,
- o lingurita de marar tocat, sare.
Mod de preparare:
Se inabusa in unt bucatile de pui. Se pune sare.
Se adauga cate putina apa si se lasa sa dea cateva clocote.
Se pune smantana, in care s-a amestecat putina faina. Se lasa sa fiarba la foc mic.
Cand se face economie de smantana, se prajeste usor o jumatate lingura de unt cu tot atata faina si se stinge cu apa.
Se lasa sa dea cateva clocote pentru a se obtine un sos nu prea gros.
Se adauga 1 - 2 linguri de smantana. Se toarna peste pui. Cand este aproape gata, se adauga putin marar tocat.
Preparatul astfel obtinut se serveste cald.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.