Pui rumeniti in tigaie

Pui rumeniti in tigaie

La tigaie, puii se prepara intr-un timp scurt, daca sunt taiati in bucati, astfel incat sa fie patrunsi uniform.

Ingrediente:

- 2 pui mijlocii,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se curata puii, se taie in bucati si se sareaza.

2

Se pun bucatile in unt sau in untura fierbinte si se rumenesc frumos pe toate partile.

Mod de servire:

Se servesc cu garnitura de legume, cu mujdei de usturoi sau salata.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Puiul cu legume la tigaie este delicios si usor de preparat. Iata cum se prepara acest fel...
Puiul pane se prepara similar cu picioarele de vita pane sau cu parizerul pane. Ingrediente: - 2...
O reteta cu gust dulceag, dat de carote si arpagic este puiul inabusit cu legume asortate. Iata...