Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Puiul umplut este o reteta de week-end sau care poate fi preparata la ocazii speciale.
Puiul umplut este o reteta de week-end sau care poate fi preparata la ocazii speciale.
Ingrediente:
- un pui mare,
- 150 g ficat de vitel,
- o felie de paine,
- un ou,
- o ceapa mica,
- 2 linguri de unt,
- ½ ceasca zeama de carne,
- sare, piper.
Mod de preparare:
Se face o umplutura din ficat de vitel sau ficat de pasare, care se da prin masina de tocat cu o felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa, o ceapa prajita in unt.
Se amesteca cu un ou, sare si piper.
Dupa gust, se pot adauga cateva ciuperci fierte sau putin usturoi bine sfaramat.
Se umple puiul, se coase, ca sa nu iasa umplutura si se asaza intr-o cratita.
Se rumeneste cu putin unt.
Se adauga zeama de carne, se acopera, se da la cuptor si se lasa sa fiarba inabusit.
Mod de servire:
Se serveste cu legume si salata.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.