Pui umplut

Pui umplut

Puiul umplut este o reteta de week-end sau care poate fi preparata la ocazii speciale.

Ingrediente:

- un pui mare,
- 150 g ficat de vitel,
- o felie de paine,
- un ou,
- o ceapa mica,
- 2 linguri de unt,
- ½ ceasca zeama de carne,
- sare, piper.

Mod de preparare:

1

Se face o umplutura din ficat de vitel sau ficat de pasare, care se da prin masina de tocat cu o felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa, o ceapa prajita in unt.

2

Se amesteca cu un ou, sare si piper.

3

Dupa gust, se pot adauga cateva ciuperci fierte sau putin usturoi bine sfaramat.

4

Se umple puiul, se coase, ca sa nu iasa umplutura si se asaza intr-o cratita.

5

Se rumeneste cu putin unt. 

6

Se adauga zeama de carne, se acopera, se da la cuptor si se lasa sa fiarba inabusit.

Mod de servire:

Se serveste cu legume si salata.

Etichete: pui umplut, pui, ficat

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iti prezentam, astazi, o reteta aparte. Vorbim despre salata cu pui, smochine si mozzarella; o salata gourmet...
Pui cu ananas la tigaie - o reteta exotica pe care iti recomandam sa o tratezi cu...
Astazi, iti prezentam o modalitate aparte de preparare a carnii de pui. Este vorba despre piept de...